Antena 3 CNN Actualitate Justiție Toader, despre cei patru candidaţi la şefia DNA: Nu înseamnă că obligatoriu trebuie să selectăm pe unul dintre ei

Toader, despre cei patru candidaţi la şefia DNA: Nu înseamnă că obligatoriu trebuie să selectăm pe unul dintre ei

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat luni că nu este "obligatoriu" să desemneze pe unul dintre cei patru procurori înscrişi la selecţia pentru şefia DNA, procedura putând fi reluată.

"Mai este o problemă. Noi avem patru candidaţi. Dar nu înseamnă că obligatoriu trebuie să desemnăm unul dintre cei patru. Procedural vorbind, să nu excludem varianta, aceea în care Comisia nu se opreşte la unul dintre candidaţi, ci reluăm procedura, anunţăm din nou perioada de înscriere, de selecţie, adică o luăm de la început. (...) Ştiţi vorba aceea românească: poţi candida singur şi să ieşi pe locul doi. Aici sunt patru, dar nu înseamnă că obligatoriu trebuie să selectăm pe unul dintre ei", a spus Toader, la un post de televiziune. 

Citește și: Candidați controversați pentru șefia DNA

Cei patru procurori înscrişi la selecţia pentru şefia DNA sunt: Florentina Mirică - procuror-şef serviciu la Secţia de combatere a corupţiei din cadrul DNA, Cristian Lazăr - procuror şef adjunct la Secţia urmărire penală din cadrul Parchetului General, Marius Iacob - procuror şef adjunct al DNA şi Elena Grecu - procuror şef serviciu în structura centrală a DNA. 

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: tudorel toader candidati sefia dna
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei