Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu dă SPP în judecată. Fostul președinte își vrea privilegiile înapoi

Traian Băsescu dă SPP în judecată. Fostul președinte își vrea privilegiile înapoi

Zi grea pentru Traian Băsescu. Mai are la dispoziţie trei zile să elibereze vila de protocol, în caz contrar, riscă să fie evacuat cu forţa. Există un ordin jduecătoresc în acest sens. Între timp, fostul preşedinte îşi cere privilegiile înapoi în instanţă. Acesta a dat SPP în judecată.

de Mia Lungu    |    Denisa Dicu    |   

Traian Băsescu se luptă să-şi recâştige privilegiile de fost președinte! A dat din nou în judecată Serviciul de Protecție și Pază şi așteaptă stabilirea termenului.

Fostul președinte cere suspendarea notificării primite de la SPP prin care a fost lăsat fără maşină, fără șofer, fără aghiotant și fără pază la locuința de protocol. Toate acestea i-au fost retrase după ce judecătorii Instanţei Supreme l-au declarat definitiv pe Traian Băsescu colaborator al Securității.

Prin acțiunea sa de la curtea de Apel Bucuresti, Băsescu solicită suspendarea notificării primite de la SPP, cu numărul 1029 din data de 28 martie 2022, când a fost lăsat fără autoturism, fără șofer, fără aghiotant și fără pază la locuința de protocol. Primul proces, pe care l-a intentat la finalul lunii aprilie, are ca obiect suspendarea măsurilor luate de SPP cu retragerea dispozitivului, după ce Înalta Curte l-a declarat pe Băsescu, definitiv, turnător la Securitate.

Traian Băsescu a deschis, saptamana trecută, pe 16 mai, o a doua acțiune în instanță împotriva Serviciului de Protecție și Pază, de data aceasta pentru anularea notificării conform căreia i-au fost retrase mașina de serviciu, șoferul și aghiotantul.

Deocamdată, acest nou dosar nu a primit alocarea unui prim termen de judecată.

Subiecte în articol: Traian Băsescu presedinte SPP judecata
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept