Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, poză cu micuţa Maria: "Nu sunt niciodată prea multe fete într-o familie". Cum arată fiica sa înfiată

Victor Ponta, poză cu micuţa Maria: "Nu sunt niciodată prea multe fete într-o familie". Cum arată fiica sa înfiată

Victor Ponta, fost premier al României, a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu cele două fiice ale sale şi cu soţia sa, Daciana Sârbu.

de Georgiana Adam    |   

Recent, Victor Ponta, preşedinte Pro România, a anunţat că el şi soţia sa, Daciana Sârbu, mai au o fetiţă, fiind vorba despre un copil înfiat. Este vorba despre o fetiţă în vârstă de 6 ani, Maria.

Ponta: Nu sunt niciodată prea multe fete într-o familie

În poza apărută pe Instagram, apare Irina, copilul cuplului Victor Ponta-Daciana Sârbu, alături de Maria, iar lângă ele este Daciana Sârbu.

Poza este însoţită de mesajul "Nu sunt niciodată prea multe fete într-o familie", a scris Victor Ponta.

Prima poză cu fetiţa înfiată de Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu

Zilele trecute, la câteva ore după ce Ponta a vorbit public despre acest subiect delicat, soţia sa a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care sunt cele două fiice ale lor, Irina, de 12 ani, şi micuţa Maria, în vârstă de 6 ani.

"Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos şi neaşteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil", scria Daciana Sârbu, pe pagina de Instagram.
 

Subiecte în articol: Victor Ponta maria copil înfiat
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!