Antena 3 CNN Politică Prima poză cu fetiţa înfiată de Victor Ponta şi soţia sa. Daciana Sârbu: În mod miraculos, viața ne-a dăruit un suflet nou, pe Maria

Prima poză cu fetiţa înfiată de Victor Ponta şi soţia sa. Daciana Sârbu: În mod miraculos, viața ne-a dăruit un suflet nou, pe Maria

Victor Ponta, fost premier al României, a anunţat că el şi soţia sa, Daciana Sârbu, mai au o fetiţă, fiind vorba despre un copil înfiat.

Prima poză cu fetiţa înfiată de Victor Ponta şi soţia sa. Daciana Sârbu: În mod miraculos, viața ne-a dăruit un suflet nou, pe Maria
Sursa foto: Instagram
de Georgiana Adam    |    09 Dec 2020   •   14:50

La câteva ore după ce Ponta a vorbit public despre acest subiect delicat, soţia sa a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care par să fie cele două fiice ale lor, Irina, de 12 ani, şi micuţa Maria, în vârstă de 6 ani.

În poza apărută pe Instagram, apare Irina, copilul cuplului Victor Ponta-Daciana Sârbu, care o ridică în braţe pe o fetiţă ce pare a fi Maria. 

Mesajul Dacianei Sârbu care însoţeşte această postare lămureşte totul.

Daciana Sârbu: În mod miraculos şi neaşteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou

"Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos şi neaşteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil.

Ne bucurăm din nou de inocenţa copilăriei şi mai prelungim puţin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi.

Vă mulţumim tuturor celor care veţi înţelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria şi să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viaţă alături de noi. #believe #hope #love #bestteam Maria Irina Andrei", a scris Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta, miercuri, pe pagina de Instagram.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close