Antena 3 CNN Actualitate Copii bolnavi de cancer supravieţuiesc într-un buncăr şi strigă împreună "Slava Ucraina!", după bombardamentele ruseşti

Copii bolnavi de cancer supravieţuiesc într-un buncăr şi strigă împreună "Slava Ucraina!", după bombardamentele ruseşti

Imagini copleşitoare cu copiii bolnavi de cancer, care au fost mutaţi într-un buncăr, au devenit virale în social media. Alături de mamele lor, aceştia strigă în cor "Slavă Ucraina!"

de Redacția Antena 3 CNN    |   

În timp ce suna sirenele şi explodează bombele la suprafaţă, într-un buncar, zeci de copii bolnavi de cancer, încearcă să vadă luminiţa de la capătul tunelului. Micuţii cântă şi transmit un mesaj special de încurajare armatei şi populaţiei ucrainene.

Spital de copii bolnavi de cancer din Kiev, lovit de o rachetă lansată de ruşi | Un copil a murit, iar alţi doi au fost răniţi

Un spital de oncologie pediatrică din Kiev a fost lovit de o rachetă lansată de ruşi, în această seară, iar un copil a murit şi alţi doi au fost răniţi, anunţă publicaţiile din Ucraina.

Spitalul situat în zona capitalei Kiev ar fi fost lovit de o rachetă lansată de forţele ruse, iar în urma exploziei un copil a murit, iar alţi doi au fost răniţi.

De asemenea, alte două persoane adulte au fost rănite şi au avut nevoie de îngirjiri medicale.

Subiecte în articol: Război Ucraina cancer
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept