Antena 3 CNN Actualitate Vladimir Putin răbufnește. Amenințare pentru trădători și atac la adresa Occidentului

Vladimir Putin răbufnește. Amenințare pentru trădători și atac la adresa Occidentului

Vladimir Putin s-a dezlănțuit la adresa oligarhilor ruși care trăiesc în Occident.

de Laura Dinu    |   

Într-un mesaj public, liderul de la Kremlin acuză Occidentul că vrea să se folosească de trădătorii ruși ca să distrugă Rusia. 

”Nu îi judec pe cei cu vile în Miami sau pe Riviera Franceză. Sau pe cine nu se poate descurca fără stridii sau fără foie gras sau așa zisele ”libertăți de gen”. Problema e că ei există mental acolo și nu aici, cu oamenii noștri, cu Rusia. 

Bineînțeles că ei (Occidentul, n.red.) vor încerca să parieze pe așa zisa coloană a cincea, pe trădători, pe cei care își câștigă banii aici, dar locuiesc acolo. Când spun locuiesc nu mă refer neapărat la sensul geografic, ci în sensul mentalității lor, a gândirii lor de sclavi. 

Orice popor și mai ales poporul rus va putea întotdeauna să deosebească adevărații patrioți de scursori și de trădători și va putea în acest caz doar să îi scuipe ca pe o musculiță care le-a intrat accidental în gură”, a declarat Vladimir Putin.

Volodimir Zelenski: ”Este posibil ca Rusia să fi început deja al treilea război mondial!”

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, susține că este foarte posibil ca Rusia să fi început deja al treilea război mondial.

Rezultatul invaziei președintelui rus Vladimir Putin în Ucraina nu a fost încă decis, dar este posibil ca această decizie să fi pornit pe calea unui război global, a declarat Zelenski la NBC News, când a fost întrebat dacă a înțeles preocupările președintelui Joe Biden de a nu escalada tensiunile cu Moscova sau de a nu o provoca.

„Nimeni nu ştie dacă nu cumva a început deja. Şi care este posibilitatea acestui război dacă Ucraina va cădea, în cazul în care Ucraina va cădea? Este foarte greu de spus”, a declarat Zelenski. „Şi am văzut acest lucru acum 80 de ani, când a început cel de-al Doilea Război Mondial... nimeni nu ar putea prezice când va începe războiul la scară largă”, a adăugat el, potrivit NBC News.

Zelenski a mai subliniat că rezultatul acestui război pune în joc „întreaga civilizație”.

Zelenski a declarat că poporul ucrainean este „de neînvins” chiar dacă forțele rusești vor cuceri orașele, inclusiv capitala Kiev. Forțele rusești pot ocupa pământul, dar nu pot lua demnitatea și dragostea ucrainenilor pentru țara lor, a spus el.

„Asta este ceea ce oamenii noștri au demonstrat în mod clar”, a spus Zelenski. „Chiar și acele așezări care au fost distruse de artileria rusă, chiar și acele așezări care au fost lăsate necucerite de ruși”.

Subiecte în articol: Vladimir Putin Război Ucraina Rusia
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania