Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea, ponturi pentru PSG-Real Madrid: "Joacă tusea şi junghiul" | Best Bet cu Mircea Badea, ediţia din 14 februarie 2022

Mircea Badea, ponturi pentru PSG-Real Madrid: "Joacă tusea şi junghiul" | Best Bet cu Mircea Badea, ediţia din 14 februarie 2022

Mircea Badea a ales cinci meciuri, printre care şi duelul PSG-Real Madrid din Liga Campionilor, pentru prima ediţie a emisiunii Best Bet cu Mircea Badea din 14 februarie 2022.

Mircea Badea, ponturi pentru PSG-Real Madrid: "Joacă tusea şi junghiul" |  Best Bet cu Mircea Badea, ediţia din 14 februarie 2022
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Feb 2022   •   20:00

CSU Craiova - U Craiova 1948

Unul dintre duelurile din Liga 1 de astăzi, 14 februarie, este cel dintre Universitatea Craiova şi U Craiova 1948. Meciul dintre cele două echipe se dispută pe stadionul Ion Oblemenco, de la ora 19:45.

Din punct de vedere statistic, Craiova lui Mihai Rotaru nu a pierdut în zece din ultimele 11 meciuri disputate acasă şi au marcat în 11 din ultimele 12 meciuri jucate acasă. Cât despre Craiova lui Adrian Mititelu, aceasta nu a câştigat în opt din ultimele nouă meciuri disputate în deplasare.

"Înclin să cred, uitându-mă la statistici, că nu există niciun motiv pentru care gazdele să nu câştige acest meci. Deci, asta e statistica. Ca atare, nu văd niciun motiv pentru care gazdele să nu câştige. Dacă ar fi să pariez, aş pune că bate Craiova, gazdele",  a comentat Mircea Badea.

Mallorca - Athletic Bilbao

Mallorca primeşte vizita celor de la Athletic Bilbao. Cele două echipe se întâlnesc pe stadionul Visit Mallorca Estadi, în Baleare, unde echipa insulară primește vizita lui Athletic Club Bilbao. Dacă Mallorca are emoţii privind salvarea de la retrogradare, Bilbao se luptă pentru cupele europene în acest sezon.

Potrivit datelor statistice, din 1997 până în prezent, cele două echipe s-au confruntat oficial de 39 de ori. Cu toate acestea, Mallorca nu a mai câștigat în fața lui Athletic de 9 partide, ultima victorie fiind consemnată în 2011.

În privinţa meciurilor disputate cu alte echipe, Mallorca nu a pierdut în şapte din ultimele opt meciuri acasă. Însă, echipa insulară a primit gol în opt meciuri disputate acasă. Athletic Bilbao nu a pierdut în 12 din ultimele 13 meciuri din deplasare.

După statistici Mallorca nu este chiar praf, praf. Faptul că a luat câte un gol în ultimele opt meciuri, e un plus pentru Bilbao. Dacă ar fi să pariez aici, cel mai sigur ar fi X 2 (cotă 1.35), adică Bilbao nu pierde. Ar mai fi şi Drownow Bet (cotă 1.66).

Spezia - Fiorentina

Spezia o întâlneşte, astăzi, 14 februarie, pe Fiorentina. Partida dintre cele două echipe se desfăşoară pe Stadio Alberto Picco. Duelul ce încheie etapa 25 din Seria A este arbitrată de către Matteo Marchetti. 

Statisticile arată că Spezia traversează o perioadă bună. A avut trei victorii şi o remiză în utimele patru meciuri disputate în campionat, în timp ce Fiorentina are o singură victorie în utimele cinci etape, dar a înscris mai mult în a doua repriză.

Statistic, ambele cred că vor marca. Both teams to score. Sigur ar fi să spui peste  1.5 goluri. Dacă pui pe un bilet multiplu are sens. Deci, ar fi următoare opţiuni: Bate Fiorentina, ambele echipe marchează. Eu nu pariez niciodată mai mulţi bani decât îmi permit să pierd", a mai declarat Mircea Badea.

PSG - Real Madrid

Marţi, 15 februarie 2022, de la ora 22, are loc un super duel al giganţilor din Liga Campionilor. În optimile de finală din Champions League, Paris Saint- Germain FC întâlneşte Real Madrid CF. Partida dintre cele două se dispută pe Parc des Princes.

Ultima confruntare dintre cele două s-a terminat la egalitate. Ambele echipe au marcat câte două goluri în poarta adversarului.

Aceste echipe sunt horror din punct de vedere al opţiunilor de pariuri. Să pui pariu pe un meci cu PSG mi se pare crâncen. Mai bine joc la ruletă, pentru că mi se pare că am mai multe şanse.

Messi nu mai joacă nimic, dar nimic. Ca noţiuni de pariere joacă tunsea şi junghiul. Deci, cel mai probabil, as paria că ambele echipe marchează. La fel de probabil ar fi că ambele echipe nu marchează. Să zicem că ambele marchează, totuşi.

Sporting Lisabona - Manchester City

Un alt super meci este programat pentru marţi, 15 februarie. Campioana Portugaliei, Sporting Lisabona întâlneşte campioana Angliei, Manchester City. Duelul dintre cele două se dispută pe Estadio Jose Alvalade, de la ora 22.

"Aici, este foarte greu de crezut că nu câştigă Manchester City. Şi la fel de greu de crezut este că nu se dau două goluri. Victoria lui Man City şi peste 1.5 goluri, deci ar fi cotă 1.47", a mai spus Mircea Badea.

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a 3 continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close