Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea: "Dacă Hamburg a bătut acasă la Hertha, spui că măcar nu ia bătaie acasă!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 23 mai 2022

Mircea Badea: "Dacă Hamburg a bătut acasă la Hertha, spui că măcar nu ia bătaie acasă!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 23 mai 2022

Mircea Badea s-a oprit pentru emisiunea de azi la o singură predicție. E derbyul pentru promovarea în Bundesliga între două ediții de tradiție în Germania. Hamburg, de șase ori campioană, fostă câștigătoare de Cupa Campionilor Europeni, și Hertha Berlin, de două ori campioană, fostă semifinalistă a Cupei UEFA.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mai 2022   •   20:00

Hamburg a retrogradat în sezonul 2017-2018, ocupând atunci locul 17. Au terminat apoi, pe locul 4, trei sezoane consecutive, ratând ajungerea la barajul de promovare. În acest sezon, Hamburg a adunat 60 de puncte în cele 34 de etape, prinzând la golaveraj locul 3.

”Dinozaurii” au acum o șansă reală pentru revenirea în Bundesliga după prima lor manșă, de la Berlin. Reis a marcat singurul gol al meciului în minutul 57. Echipa lui Tim Walter a câștigat ultimele cinci meciuri în toate competițiile, iar pe teren propriu ultimele patru jocuri în fanilor lor.

Hamburg a fost învinsă de Hertha când s-au întâlnit ultima oară pe Volksparkstadion în martie 2018. O remiză în manșa secundă ar fi de ajuns acum pentru un loc în Bundesliga.

Hertha a încheiat sezonul obișnuit din Bundesliga pe locul 16, adunând doar 33 de puncte în cele 34 de meciuri. Echipa lui Felix Magath a pierdut ultimele trei meciuri, inclusiv două în Bundesliga, împotriva Mainz și Borussia Dortmund.

Berlinezii au câștigat un singur meci în deplasare din octombrie 2021. O misiune complicată, în aceste condiții, pentru un rezultat bun la Hamburg. ”Bătrâna Doamnă” nu a mai retrogradat din Bundesliga din sezonul 2011/2012, revenind apoi în anul imediat următor pe prima scenă.

Trupa berlineză își poate lua încrederea din faptul că a câștigat două din ultimele trei meciuri împotriva celor de la Hamburg. Dar forma lor dezamăgitoare, din deplasare, nu le dă mari speranțe suporterilor ”albaștrilor”

ECHIPELE PROBABILE

Hamburger SV:

Heuer - Heyer, Vuskovic, Schonlau, Muheim - Reis, Meffert, Rohr - Jatta, Glatzel, Kittel

Hertha Berlin:

Christensen - Pekarik, Boyata, Kempf, Plattenhardt - Serdar, Stark, Tousart, Mittelstadt - Jovetic, Belfodil

PREDICȚIE MIRCEA BADEA

HAMBURGER SV-HERTHA BERLIN (luni, ora 21:30)

La Hertha acasă a fost 1-0 pentru Hambrurg. E foarte tentant să spui, dacă Hamburg a bătut acasă la Hertha, că măcar nu ia bătaie acasă. Să pun mulți bani pe asta? În niciun caz! Foarte bine se poate termina 5-0 pentru Hertha”

PRONOSTIC: 1X (1.37 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close