Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Juventus, prima dată fără trofeu de 11 ani! Fiorentina mai speră la un loc de Conference League

Juventus, prima dată fără trofeu de 11 ani! Fiorentina mai speră la un loc de Conference League

E pentru prima dată în ultimele 11 sezoane când "alb-negrii" nu câștigă un trofeu.

Juventus, prima dată fără trofeu de 11 ani! Fiorentina mai speră la un loc de Conference League
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mai 2022   •   10:10

FIORENTINA-JUVENTUS (sâmbătă, ora 21:45)

Cele patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri din Serie A au făcut ca Fiorentina să se împiedice în cursa pentru locurile europene. Antrenorul Vincenzo Italiano rămâne totuși optimist, susținând că Fiorentina merită să se califice cel puțin în UEFA Europa Conference League, după un sezon greu în care și-a pierdut talismanul: Dusan Vlahovic. Pe teren propriu, doar echipele din Milano, AC și Inter, au acumulat mai multe puncte decât cele 38 adunate de Fiorentina în acest sezon (12 victorii, 2 egaluri, patru înfrângeri).

Juventus vine și ea după un sezon slab. E pentru prima dată în ultimele 11 sezoane când ”alb-negrii” nu câștigă un trofeu! Mai mult, Juve va termina sezonul pe locul 4 cu cel mai mic număr de puncte din ediția 2010/2011 încoace. Torinezii pregătesc deja transferurile pentru sezonul viitor: Paul Pogba și Ángel Di María. Fanii și-au luat rămas bun de la Giorgio Chiellini (retras) și de la Paulo Dybala.

Dacă va câștiga cel puțin un punct la Firenze, Juve va termina sezonul câștigând mai multe puncte în deplasare decât acasă pentru prima dată în 1949/1950!

ECHIPELE PROBABILE

Fiorentina

Terracciano - Odriozola, Milenkovic, Igor, Biraghi - Bonaventura, Amrabat, Duncan - Gonzalez, Cabral, Ikone

Juventus

Perin - De Sciglio, De Ligt, Chiellini, Pellegrini - Cuadrado, Locatelli, Miretti, Rabiot - Morata, Vlahovic

PREDICȚIE MIRCEA BADEA

”Fiorentina, Doamne ferește a luat bătaie cu 4-1 de la Sampdoria. Iar o iau cu capul, îi urăsc pe ăștia, nu pot să mă gândesc obiectiv. Câștigă Fiorentina, nu, nu, hai să nu punem. Nu m-ar mira să câștige Fiorentina. Hai să punem gol-gol, are sens”

PRONOSTIC: GG (1.65 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close