Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea despre finala Europa League: "Gol-gol nu ar fi de lepădat!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 18 mai 2022

Mircea Badea despre finala Europa League: "Gol-gol nu ar fi de lepădat!" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 18 mai 2022

Finala UEFA Europa League, restanțele din Premier League, dar și meciul de baraj din Italia dintre Brescia și Monza, sunt pronosticurile lui Mircea Badea pentru emisiunea Best bet. Campionatele sunt pe final, iar surprizele se țin lanț în fotbalul european. Mircea Badea crede că nu trebuie să ne aruncăm pe lucruri pe care nu le stăpânim.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2022   •   20:00

EINTRACHT FRANKFURT-GLASGOW RANGERS (miercuri, ora 22:00)

Toate drumurile duc la Sevilla miercuri, în timp ce orașul andaluz se pregătește să găzduiască a treia finală europeană majoră. După 42 de ani, Eintracht Frankfurt spera la o altă finală, după cea câștigată în 1980. Rangers a eliminat pe drum giganții germani Dortmund și Leipzig, iar Eintracht a furnizat marea surpriză, pe Nou Camp! Ambele echipe au posibilitatea să-și salveze sezonul, Eintracht terminând doar pe locul 8 în Bundesliga, iar Glasgow a pierdut titlul în Scoția în fața marii rivale, Celtic.

Eintracht numai ghiolbe a dat, e adevărat pe intern. În cupele europene s-au descurcat bine. Rangers sunt bines la ei acolo, relativ bines în campionat. E un meci pe care l-aș sări șprințar. Având în vedere că Frankfurt s-a descurcat bine în cupele europene, aș fi tentat să spun că ar câștiga Eintracht. Aș mai lua în considerare și gol-gol, că Eintracht se întâmplă să și dea, mai ales în Europa, și se întâmplă să și dea, mai ales în campionatul intern. Nici gol-gol nu ar fi de lepădat”

PRONOSTIC: 1 (2.50 MOZZARTBET), GG (1,70 MOZZARTBET)

BRESCIA-MONZA (miercuri, ora 21:00)

Semifinala play-off-ului în Italia, un meci extrem de echilibrat, locul 4 versus 5 în sezonul regular. Monza s-a calificat direct, în timp ce Brescia a avut nevoie de încă un tur, trecând după prelungiri de Perugia, 3-2. ”Rândunelele” au jucat ultima dată în Serie A în 2020, în timp ce pentru Monza ar fi o premieră.

Play-off, semifinale. În principiu bate Brescia. Aș pune mulți bani pe asta? Nu”

PRONOSTIC: 1 (2.25 MOZZARTBET)

EVERTON-CRYSTAL PALACE (joi, ora 21:45)

Everton e amenințată cu retrogradarea după ce a pierdut pe teren propriu disputa cu Brentford. Singurul rezultat salvator pentru echipa lui Frank Lampard este victoria în ultima etapă, altfel după 24 de ani ar trebui să ia drumul Championship. Cu Palace, Everton e neînvinsă în patru din ultimele cinci meciuri pe teren propriu (3 victorii, 3 egaluri). Mai mult, managerul Lampars are un record pesonal de 3 victorii și o înfrângere în disputele cu Palace.

E complicat tăticule. E tentant să zici bate Everton!”

PRONOSTIC: 1 (1.88 MOZZARTBET)

ASTON VILLA-BURNLEY (joi, ora 22:00)

Meciul este capital pentru Burnley care speră pe ultima sută de metri să se salveze de la retrogradare. Oaspeții ar trece deasupra liniei și cu un punct pe Villa Park. Burnley a evitat înfrângerea în ultimele trei meciuri în deplasare (o victorie, două egaluri). A fost aproape și de o surpriză la Londra, cu Tottenham, dar a pierdut dintr-un penalty contestat de managerul Mike Jackson.

Nu aș pune că bate Aston Villa? Nu! Depinde ce echipă vine de la Aston Villa. Să pun că se dau sub 2,5 goluri? Ar fi o idee, dar nu aș pune mulți bani nici pe asta”

PRONOSTIC: 0-2 goluri (1.85 MOZZARTBET)

CHELSEA-LEICESTER (joi, ora 22:00)

La trei luni de la înfrângerea cu Liverpool, în finala Cupei Ligii, la lovituri de departajare, Chelsea nu a găsit ghetele potrivite pe Wembley nici pentru finala Cupei Angliei. Ratările lui Cesar Azpilicueta și Mason Mount s-au dovedit fatale, iar ”albaștrii” au ratat încă un trofeu. Înfrângerea celor de la Arsenal, în fața lui Newcastle United, a garantat echipei lui Thomas Tuchel locul de Liga Campionilor. Leicester nu mai are nicio șansă de a prinde un loc de cupă europeană, dar ar putea să sară de Wolves dacă va învinge la Londra.

Ăsta ar fi un meci în care s-ar da goluri. Să zicem peste 2,5 goluri. Nu aș pune mulți bani”

PRONOSTIC: 3+ (1.55 MOZZARTBET)

Best Bet cu Mircea Badea, luni, miercuri şi vineri, de la ora 20:00, pe antena3.ro

Best Bet cu Mircea Badea este o emisiune care prezintă cote, analize pertinente şi statistici sportive, în principal pentru fotbal, tenis şi baschet, şi este difuzată în exclusivitate pe antena3.ro în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la 20:00.

Best Bet cu Mircea Badea este destinată tuturor pasionaţilor de pariuri şi, în special, începătorilor în pariuri. Emisiunea prezintă informaţii despre responsabiltate în jocurile de noroc şi poziţionarea pariurilor sportive ca mijloc de distracţie, nu ca modalitate de a câştiga bani.

Despre Mozzart Bet

Despre Mozzart Bet, partenerul emisiunii, putem spune că şi-a început povestea în luna august a anului 2001, atunci când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România.

Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent. În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a trei continente!

*Cotele se pot schimba
**Sunt verificate la momentul publicării.

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close