Antena 3 CNN Best Bet cu Mircea Badea Mircea Badea mizează pe "tunari": "Arsenal ar avea toate motivele să rupă norii, dar ei uneori nu pot" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 16 mai 2022

Mircea Badea mizează pe "tunari": "Arsenal ar avea toate motivele să rupă norii, dar ei uneori nu pot" | Best bet cu Mircea Badea, ediția din 16 mai 2022

Realizatorul emisiunii Best bet a oferit trei pronosticuri pentru meciurile de luni seara. Sunt meciuri cu miză pentru Fiorentina, Lazio și Arsenal. De partea cealaltă, Sampdoria, Juventus și Newcastle sunt lipsite de griji și pot să le pună bețe în roate adversarilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2022   •   20:00

SAMPDORIA-FIORENTINA (luni, ora 19:30)

Fiorentina a câștigat șapte din ultimele nouă întâlniri din Serie A, cu echipe aflate pe ultimele șase locuri în clasament. A pierdut-o pe ultima însă, cu Salernitana. ”Viola” au luat, de asemenea, maximum de puncte în trei din ultimele cinci întâlniri cu Samp, inclusiv succesul cu 3-1 pe ”Franchi”, în meciul tur, din noiembrie.

Sampdoria este pe locul 16, nu mai poate retrograda. Fiorentina e pe 7, ar putea trece chiar pe 5, depinde ce face Roma și Lazio. Roma e ceva, Doamne ferește... Aș fi tentat să spun, gol-gol. Fiorentina ar avea de ce să se bată grav. Hai să zicem că bate Fiorentina, renunț la asta cu gol-gol”

PRONOSTIC: 2 (1.75 MOZZARTBET)

JUVENTUS-LAZIO (luni, ora 21:45)

A fost o săptămână de uitat repede pentru Juventus, care a pierdut 1-2 în Serie A cu Genoa, iar apoi, în finala Coppa Italia, cu Inter Milano (2-4 după prelungiri). A fost ultima speranță a Bătrânei Doamne la un trofeu în acest sezon. Meciul cu Lazio e unul cu presiune minimă pentru juventini, aceștia având asigurat locul de Liga Campionilor. Lazio se luptă pentru locul 5, dar are de ce să se teamă. Juve e echipa în fața căreia a pierdut cele mai multe meciuri în istorie, în Serie A: 84.

Ar merge gol-gol, Juventus ar trebui să facă, să treagă, Lazio la fel. Aici gol-gol, că un om sănătos la cap cred că asta ia în considerare”

PRONOSTIC: GG (1.55 MOZZARTBET)

NEWCASTLE-ARSENAL (luni, ora 22:00)

Newcastle a impresionat în 2022, doar trei echipe adunând mai multe puncte decât cele 32 reușite de ei: 10 victorii, 2 egaluri, 5 înfrângeri. Asenal a pierdut în fața rivalilor de la Tottenham, 0-3, punând capăt seriei de patru succese consecutive. Chiar și așa, ”tunarii” speră să prindă locul 4, ultimul loc de Liga Campionilor, pentru prima dată din 2015/2016 încoace. Întâmplător sau nu, este ultima ediție în care au terminat peste rivalii lor din nordul Londrei.

Arsenal nu a fost în stare să dea un gol lui Tottenham. Arsenal ar avea toate motivele să rupă norii, dar ei uneori nu pot. Au 66 de puncte, în spatele lui Tottenham 68. Newcastle nu are nicio treabă. Să zic că bate Arsenal? Dar nu aș pune mulți bani! Ar mai fi gol-gol! Dar dacă nu dă Arsenal? Arsenal are meciuri cu nicio șansă. Hai să rămână că ambele echipe marchează!”

PRONOSTIC: GG (1.72 MOZZARTBET)

×
Subiecte în articol: Best Bet cu Mircea Badea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close