Antena 3 CNN Black Friday 2016 BLACK FRIDAY 2016. Evită amenzile și prinde o reducere la anvelopele de iarnă la eMAG

BLACK FRIDAY 2016. Evită amenzile și prinde o reducere la anvelopele de iarnă la eMAG

BLACK FRIDAY 2016. Evită amenzile și prinde o reducere la anvelopele de iarnă la eMAG
18 Noi 2016   •   17:23

BLACK FRIDAY EMAG ANVELOPE. A venit vremea anvelopelor de iarnă. Acestea se regasesc in oferta eMAG.ro, iar acum le poti cumpara la reduceri substantiale de pret. Asadar, daca nu ti-ai pregatit inca autoturismul pentru iarna sau daca te numeri printre cei prevazatori, care se pregatesc de pe acum pentru vara care vine, nu trebuie decat sa consulti oferta eMAG.ro pentru a-ti rezerva cauciucurile de care ai nevoie.

eMAG.ro oferte ANVELOPE DE IARNĂ

Conform "Legii cauciucurilor de iarnă", aşa cum este denumită OG 5 2011, intrată în vigoare la 1 noiembrie 2011, cauciucurile de iarnă nu sunt obligatorii în fiecare an începând cu data de 1 noiembrie, ci numai când se circulă pe drumuri publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. Astfel, conducătorii auto trebuie să își schimbe cauciucurile de vară cu cele de iarnă ori de câte ori condițiile meteorologice impun acest lucru.

BLACK FRIDAY EMAG ANVELOPE.  Șoferii riscă să rămână fără certificat de înmatriculare și amenzi între 810 și 1.800 de lei. 

EVITĂ AMENZILE! Vezi acum superoferte la ANVELOPELE DE IARNĂ.

Pentru a fi pregătiți pentru drumuri acoperite de zăpadă șoferilor le este recomandat să aibă în portbagaj: o lopățică, o lădiță de nisip, lanțuri pentru roți, spatulă pentru ras parbrizul și o șufă/lanț pentru tractare.

BLACK FRIDAY 2016 EMAG Ce recomandări se fac consumatorilor

Havrileţ recomandă consumatorilor ca, în cazul în care aleg să încheie un contract cu un nou furnizor, să fie atenţi la preţ, la durata contractului, la condiţiile şi modalităţile de plată, la garantarea clauzelor contractuale privind drepturile şi obligaţiile, inclusiv la clauzele penalizatoare. Alte clauze contractuale care necesită atenţie sunt şi condiţiile în care părţile pot renegocia clauze din contract, condiţiile de încetare a contractului, precum şi clauze care pot produce efecte şi după încetarea contractului.

eMAG Black Friday 2016 – Cele mai mari reduceri din an
 

Ofertele noi apar pe emag.ro pe parcursul întregii zile de 18 noiembrie, așa că poți continua cumpărăturile de la primele ore ale dimineții până seara.
 

De asemenea, eMAG a pregătit 200 de puncte de livrare pentru ridicarea personală a coletelor.
 

eMAG - Iată cele mai interesante reduceri eMAG Black Friday 2016:
 

1. eMAG are reduceri uriașe la laptopuri, tablete și telefoane, huse, căști, tastaturi, selfie stick-uri, drone, boxe portabile, smartwatchuri, brățări fitness.
 

AICI găsești întreaga listă de reduceri eMAG la laptopuri, tablete, telefoane etc de Black Friday 2016.
 

2. De Black Friday 2016 eMAG are oferte incredibile la calculatoare, desktop PC-uri, software, monitoare, plăci video, plăci de bază, memorii, procesoare, hard disk-uri, playere, sisteme audio, sisteme home cinema, mouse-uri, tastaturi, SDD-uri, memorii USB, camere web.
 

De asemenea, de Black Friday 2016 eMAG are reduceri și la imprimante și la scannere.
 

AICI găsești întreaga listă de reduceri eMAG la calculatoare, PC-uri, monitoare etc de Black Friday 2016.
 

3. eMAG are reduceri la televizoare, aparate foto, sisteme audio, DVD playere, camere video, videoproiectoare, accesorii de gaming.
 

AICI găsești întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare etc de Black Friday 2016.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close