Antena 3 CNN Campanii Au mai rămas doar 10 zile până la cursul de Cartea Recordurilor!

Au mai rămas doar 10 zile până la cursul de Cartea Recordurilor!

Au mai rămas doar 10 zile până la cursul de Cartea Recordurilor!
19 Mai 2016   •   11:50

Peste 10.200 de români vor să învețe resuscitare!

Tu ce faci pe 28 mai 2016, la ora 15.00? Dacă n-ai încă un răspuns, îți spunem noi ce fac alți 10.200 de români: vin pe Arena Națională din București ca să învețe cum să salveze o viață doar cu mâinile lor!

Evenimentul Record pentru viață - 110 ani de SALVARE a vietii este organizat de Societatea de Salvare București și Serviciul de Ambulanță București Ilfov. Este nevoie de peste 12.000 de participanți pentru ca lecția de resuscitare să fie omologată drept record mondial! În acest sens, un reprezentat Guinness Book va fi prezent pe Arena Națională din București în ziua recordului.

Cursanții vor învăța de la 600 de instructori atestați să efectueze procedura standard de 30 compresii cardiace şi două insuflări pulmonare. Manechinele pe care cei prezenți pe stadion își vor testa cunoștințele sunt deja pregătite, fiind aduse special pentru acest eveniment.

Doritorii sunt aşteptaţi în continuare să se înscrie la acest curs de resuscitare pe pagina www.recordpentruviata.ro. Aici este disponibil un formular de înscriere, la secțiunea „Rezervă-ți loc”. Primii 12.000 de români înscriși vor fi alertați pe mobil, prin intermediul aplicației „Există un erou în fiecare dintre noi”, de fiecare dată când o persoană din apropierea lor va fi în stop cardiorespirator.

Conform specialiștilor, manevrele de resuscitare sunt cruciale în salvarea unei persoane până la sosirea echipajelor specializate. Învață și tu să salvezi o viață, mai ales că este atât de simplu. Ai ocazia asta chiar pe 28 mai 2016, pe Arena Națională.

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la acest eveniment sunt rugati sa trimită un email pe adresa [email protected], până joi, 26 mai 2016. Acreditarea este necesara pentru a putea avea acces, pe baza unei legitimatii, pe Arena Natională in ziua evenimentului, pentru interviuri cu personalitatile invitate și pentru declaratii de la oficialii Guinness Book care vor fi prezenți la București.

Sponsorii si partenerii evenimentului sunt Centrele de Excelență în Cardiologie Intervențională Ares, Banca Transilvania, Nescafe Alegria, City Insurance, Asociatia Environ, La Maison, DEV51, Premier Catering&Events, BW Photo Booth, RATB, vola.ro, Print Division, easyfilm.ro, Copii si Parinti, Running Mag, Asociația Română a Bolnavilor de Tuberculoză, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Privesc.eu, Romanian Bookmakers.

×
Subiecte în articol: Cartea Recordurilor
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close