x close

A mai rămas doar o zi până la desfăşurarea celui mai mare steag din lume

de G.S.    |    26 Mai 2013   •   10:54
A mai rămas doar o zi până când Antena 3 şi fabricadesteaguri.eu vor oferi românilor cel mai mare steag din lume. 
 
O armată de oameni se pregăteşte pentru momentul în care drapelul va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS. Evenimentul va fi marcat de o demonstraţie spectaculoasă a aviatorilor de la Aeroclubul României dar şi de o orchestră militară care va interpreta imnul naţional.
 
Pe 27 mai, Antena 3 face cadou românilor cel mai mare steag din lume şi un loc în Cartea RecordurilorDrapelul imens a fost realizat în parteneriat cu fabricadesteaguri.eu . 

Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli. 


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia. 
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.
 

Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati