x close

Doctorii Raed Arafat şi Dan Enescu sunt mândri că sunt români. Şi ei ridică steagul alături de Antena 3

de O.P.    |    17 Mai 2013   •   06:13
Doctorii Raed Arafat şi Dan Enescu sunt mândri că sunt români. Şi ei ridică steagul alături de Antena 3 442

Tot mai multe personalităţi de valoare se alătură iniţiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Doctorii Raed Arafat şi Dan Enescu se mândresc cu faptul că suntem români şi ne îndeamnă să arătăm că avem excelenţa în noi.

Dacă şi dumneavoastră vă mândriţi că sunteţi români în fiecare zi din an, aşteptăm fotografiile voastre cu drapelul naţional pe pagina de Facebook Drapelul României!

Într-un sistem plin de nereguli, există şi medici de valoare care se luptă zi de zi pentru viaţa românilor. Iar România se poate oricând mândri cu faptul că are printre cei mai buni doctori din lume.

Trebuie să ne mândrim cu faptul că suntem români, spune doctorul Dan Enescu, managerul Spitalului pentru copii Grigore Alexandrescu.

Iar când vorbim despre drapel, ne gândim şi la viitorul României, la copii. Doctorul Dan Enescu a trimis Antenei 3, în luna aprilie, o scrisoare emoţionantă, care ne-a determinat să reacţionăm şi să tragem un semnal de alarmă faţă de grija pe care trebuie să o avem pentru copiii noştri, încă din momentul conceperii.

Am dedicat o săptămână întreagă Simfoniei copiilor. În cadrul campaniei, doctorul Enescu ne-a explicat pas cu pas cum să ne protejăm ce avem mai de preţ, copiii.

Doctorul Dan Enescu s-a alăturat şi campaniei de anul trecut, Pe tricolor e scris Unire. Atunci, Antena 3 i-a dăruit doctorului Enescu un drapel, în semn de respect şi preţuire pentru toată munca sa.

Pe 27 mai, Antena 3 face cadou românilor cel mai mare steag din lume şi un loc în Cartea Recordurilor.

Uriaşul drapel a fost realizat în parteneriat cu fabricadesteaguri.eu.

Iniţiativa de a face cel mai mare steag din lume este o continuare a campaniei de anul trecut, Pe tricolor e scris Unire. Atunci, Antena 3 a readus drapelul în casele românilor.
---

Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli.


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia.
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.


Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati