Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei "Drapelul României merită purtat în sufletele noastre indiferent de vârstă". Aproape 10 mii de români s-au alăturat campaniei "Pe tricolor e scris Unire!"

"Drapelul României merită purtat în sufletele noastre indiferent de vârstă". Aproape 10 mii de români s-au alăturat campaniei "Pe tricolor e scris Unire!"

"Drapelul României merită purtat în sufletele noastre indiferent de vârstă". Aproape 10 mii de români s-au alăturat campaniei "Pe tricolor e scris Unire!"
Sursa foto: Foto: Facebook Drapelul României
de S.T.    |    27 Noi 2012   •   11:43

Campania "Pe tricolor e scris Unire" are mare succes pe Facebook unde a strâns aproape 10 mii de adepţi. Pe pagina "Drapelul României" au venit din toată lumea mii de mesaje şi fotografii alături de tricolor.

Indiferent de vârstă, tot mai mulţi români s-au alăturat campaniei noastre şi ne-au trimis fotografiile lor cu tricolorul.

"Drapelul României merită purtat în sufletele noastre indiferent de vârstă", scrie Florin Orlatan.

"Ne alăturăm campaniei dumneavoastră şi vă trimitem o fotografie cu elevii Liceului Teoretic "Emil Racoviţă" din Galaţi care au avut iniţiativa de a face o horă a unirii în curtea şcolii şi de a flutura şi steagul tricolor. Totul s-a petrecut în pauza mare, în ziua de 24 ianuarie 2012 şi a fost un moment unic, de neuitat", ne-a scris Constantin Mariana.



"Sunt Maria Sabrina, am numai 4 anişori şi sunt mândră că sunt româncă. Încă de acum învăţ de la cei mari să-mi preţuiesc ţara şi să stau cu fruntea sus când aud imnul. La mulţi ani tuturor românilor!", ne-a scris Ştefan-Cristian Dumitrescu.



În aşteptarea Zilei Naţionale a României, tot mai mulţi români şi-au arborat tricolorul în curtea locuinţelor sau la ferestre.

"Împreună vom sărbători Ziua Naţională a României cu respect şi mândrie pentru tricolorul arborat în sala noastră de sport. Mulţumim Antena 3 că am primit şi noi şansa de a ne alătura acestei superbe campanii", scrie Sas Alexandru.



Şi cei care nu au avut la îndemână drapelul au dat dovadă de inventivitate şi au confecţionat chiar ei tricolorul.

"Trei drapele împletite cu noduri pentru cei trei nepoţi de la buni Maria din Cluj", scrie Claude Zagrebano.

"Neavând un steag la îndemână am făcut unul special. Împreună cu fetele Clarissa şi Marta vă salutăm. La mulţi ani România!", transmite Neagu Mihaela.



Campania "Pe tricolor e scris Unire!" continuă până la data de 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României.


Vă îndemnăm şi pe dumneavoastră să dovediţi că tricolorul este un simbol cu care vă mândriţi. Este foarte simplu! Puteţi pune un steag la balcon, în curte sau puteţi lega o panglică tricoloră la oglinda maşinii. Astfel vom arăta că drapelul ne reprezintă!  

Aşteptăm poveşti, poze alături de steagul nostru, filmuleţe şi idei pe contul de Facebook al campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE" şi la adresa de e-mail [email protected]

Şi site-ul nostru, www.antena3.ro, va avea
o secţiune dedicată campaniei. Cea mai inspirată postare va primi de Ziua Naţională un cadou, în platoul Antena 3 !

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close