Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Drapelul României, pe Fregata Regele Ferdinand

Drapelul României, pe Fregata Regele Ferdinand

de G.S.    |    26 Mai 2013   •   11:15
Rând pe rând, vedetele Antena 3 au fost în locuri deosebite din ţară pentru a ridica drapelul. Radu Tudor a participat la ceremonia solemnă de ridicare a pavilionului pe Fregata Regele Ferdindand. 
 
Peste mări şi ţări, tricolorul aduce bucurie în suflet militarilor aflaţi în misiune şi chiar şi românilor obişnuiţi care sunt departe de ţară. Drapelul este cel care îi uneşte pe toţi la un loc. 
 
Pe 27 mai, Antena 3 face cadou românilor cel mai mare steag din lume şi un loc în Cartea RecordurilorDrapelul imens a fost realizat în parteneriat cu fabricadesteaguri.eu . 


Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli. 


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia. 
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.
 


Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.

×
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close