Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Drapelul României, purtat cu mândrie de sportivi de aur. Larisa Iordache şi antrenorii Bellu şi Bitang s-au alăturat campaniei Antena 3

Drapelul României, purtat cu mândrie de sportivi de aur. Larisa Iordache şi antrenorii Bellu şi Bitang s-au alăturat campaniei Antena 3

Drapelul României, purtat cu mândrie de sportivi de aur. Larisa Iordache şi antrenorii Bellu şi Bitang s-au alăturat campaniei Antena 3
de O.P.    |    15 Mai 2013   •   06:33

Mai mulţi sportivi de valoare s-au alăturat iniţiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Printre aceştia se numără Larisa Iordache sau antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang.  Prin multă muncă şi sacrificii, sportivii României au dus drapelul ţării noastre pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Dacă şi dumneavoastră vă mândriţi că sunteţi români în fiecare zi din an, aşteptăm fotografiile voastre cu drapelul naţional pe pagina de Facebook Drapelul României!

Pentru sportivi şi antrenori, drapelul României este întotdeauna un simbol de valoare. De cele mai multe ori, pentru ei, steagul înseamnă... acasă.

Gimnaştii de aur ai României au făcut ca tricolorul să fie cunoscut în toată lumea.

Steagul României le reaminteşte sportivilor că fiecare sacrificiu a avut un rost.

Pe 27 mai, Antena 3 face cadou românilor cel mai mare steag din lume şi un loc în Cartea Recordurilor. Uriaşul drapel va fi desfăşurat pe Aerodromul din Clinceni şi a fost realizat în parteneriat cu fabricadesteaguri.eu.

Iniţiativa de a face cel mai mare steag din lume este o continuare a campaniei de anul trecut, Pe tricolor e scris Unire. Atunci, Antena 3 a readus drapelul în casele românilor.
---

Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli.


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia.
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.


Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close