Antena 3 Campanii Drapelul Romaniei "Îl uram pe Ceauşescu, dar iubeam steagul". Carmen Moise prezintă un steag special

"Îl uram pe Ceauşescu, dar iubeam steagul". Carmen Moise prezintă un steag special

de S.T.    |    27 Mai 2013   •   11:55

Carmen Moise, reporter al emisiunii "În Premieră", a prezentat telespectatorilor Antenei 3 un steag special, cu stema de dinainte de 1989, şi le-a oferit câteva cuvinte preţioase.

Invitata Lorenei Burlacu a vorbit despre ceea ce a însemnat steagul în perioada comunismului.

"Eram mândri în momentele în care gimnastele noastre făceau ca steagul românesc să fie pe cea mai înaltă treaptă(...). Îl uram pe Ceauşescu, dar iubeam steagul", a spus Carmen.

Ea a prezentat o bucată dintr-un avion care în ultimele zile ale Revoluţiei, în 28 decembrie 1989, s-a prăbuşit undeva lângă Bucureşti, în zona localităţii Vişina."Este o bucată din acel avion pe care noi l-am găsit la locul accidentului, la 23 de ani de la producerea lui. Este în acelaşi timp o bucată din drapel, o bucată din România", a spus Carmen Moise.

Astăzi, Antena 3 şi  fabricadesteaguri.eu oferă românilor un cadou: cel mai mare steag naţional din lume. Uriaşul drapel are o lungime de 330 de metri, o lăţime de 220 de metri şi cântăreşte 5 tone.

Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman  şi Caroli.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close