Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Marii artişti ai României sunt mândri de drapelul ţării. Pe 27 mai Antena 3 vă dedică cel mai frumos cadou

Marii artişti ai României sunt mândri de drapelul ţării. Pe 27 mai Antena 3 vă dedică cel mai frumos cadou

de O.P.    |    16 Mai 2013   •   06:10

Personalităţi importante din România s-au alăturat, până acum, iniţiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Actori de valoare îi îndeamnă pe oameni să respecte şi să preţuiască steagul României. Nicu Alifantis, Mihai Mălaimare şi Maia Morgenstern sunt doar câţiva dintre marii artişti care se mândresc cu faptul că sunt români.

Dacă şi dumneavoastră vă mândriţi că sunteţi români în fiecare zi din an, aşteptăm fotografiile voastre cu drapelul naţional pe pagina de Facebook Drapelul României!

Actriţa Maia Morgenstern povesteşte că, în urmă cu mai mulţi ani, a participat la un festival internaţional de film. Capitala care a găzduit festivalul a fost împânzită cu steagurile ţărilor invitate, însă lipsea cel al României. La insistenţele actriţei, drapelul României a fost urcat la locul cuvenit.

Pe 27 mai, Antena 3 face cadou românilor cel mai mare steag din lume şi un loc în Cartea Recordurilor.

Uriaşul drapel a fost realizat în parteneriat cu fabricadesteaguri.eu.

Iniţiativa de a face cel mai mare steag din lume este o continuare a campaniei de anul trecut, Pe tricolor e scris Unire. Atunci, Antena 3 a readus drapelul în casele românilor.


Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli.


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia.
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.


Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.


×
Parteneri
Val de ger peste România! Temperaturi de până la -20 de grade
x close