Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Ministrul Apărării, despre soldaţii români din Kandahar: Sunt impresionat de ce am văzut, de dedicaţia lor

Ministrul Apărării, despre soldaţii români din Kandahar: Sunt impresionat de ce am văzut, de dedicaţia lor

Ministrul Apărării, despre soldaţii români din Kandahar: Sunt impresionat de ce am văzut, de dedicaţia lor
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Noi 2012   •   17:24

Peste o mie de români de pretutindeni ne-au arătat deja pe pagina de Facebook "Drapelul României" cât de important este tricolorul pentru ei.

Drapelul României stă arborat în toate teatrele de operaţiuni din lume. Din Kosovo, până Afganistan, tricolorul este motiv de mândrie. În următorul material facem cunoştinţă cu soldaţii români din Kandahar:



Ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, s-a întâlnit cu soldaţii români din Kandahar, în timpul unei vizite oficiale în Afganistan. Ministrul le-a mulţumit soldaţilor pentru efortul depus în misiunea din Afganistan.

Alături de ministru s-a aflat şi jurnaliştii Antenei 3 care au înmânat militarilor români, în semn de respect pentru munca depusă, drapelul României.

Antena 3 îndeamnă la unirea într-un singur suflet, sub drapelul naţional. Aşteptăm poveşti, poze alături de steagul nostru, filmuleţe şi idei pe contul de Facebook al campaniei şi la adresa de e-mail [email protected]

Şi site-ul nostru, www.antena3.ro, va avea o secţiune dedicată campaniei.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close