x close

Niels Schnecker a ridicat drapelul României pe cetatea din Târgovişte

de D.D.    |    23 Mai 2013   •   08:27

Au mai rămas doar patru zile până când Antena 3 şi fabricadesteaguri.eu oferă cadou românilor cel mai mare steag din lume.

Până atunci, încercăm să păşim pe urmele istoriei şi să punem tricolorul la loc de cinste.

Rând pe rând, vedetele Antenei 3 au vizitat câteva cetăţi unde, împreună cu oamenii locului, au ridicat drapelul pe cel mai înalt punct al cetăţii.

Niels Schnecker a ales cetatea din Târgovişte.

Multe pagini din istoria ţării noastre s-au scris prin cele întâmplate la Târgovişte. Aici s-a născut prima carte românească şi aici a fost prima şcoală superioară, facultate în sensul de astăzi, din Ţara Românească.

În 27 mai 1600 a avut loc prima unire a celor trei Ţări Române sub domnia lui Mihai Viteazul.

În 27 mai 2013 Antena 3 şi  fabricadesteaguri.eu oferă românilor un cadou: cel mai mare steag naţional din lume. Uriaşul drapel are o lungime de 330 de metri, o lăţime de 220 de metri şi cântăreşte 5 tone.

Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli.


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia.
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.


Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.


Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati