x close

Nouă zile până când România va intra în Cartea Recordurilor. Antena 3 va avea primul platou de televiziune amenajat la înălţime

de M.Z.    |    18 Mai 2013   •   17:07

Au mai rămas doar nouă zile până când România va intra în Cartea Recordurilor, cu cel mai mare steag din lume pregătit de Antena 3. 

Pe 27 mai, ziua în care la Aerodromul Clinceni va fi desfăşurat drapelul gigant, Antena 3 va avea primul platou de televiziune amenajat la înălţime. Pentru acest platou va fi folosit conceptul revoluţionar dinner in the sky.

Lunea viitoare, Antena 3 face cadou românilor cel mai mare steag din lume şi un loc în Cartea Recordurilor. Drapelul imens a fost realizat în parteneriat cu fabricadesteaguri.eu.

Pe 27 mai, Antena 3 va face un nou cadou românilor: un loc în Cartea Recordurilor. Atunci, cel mai mare drapel din lume, cel al României, va fi desfăşurat pe aerodromul de la Clinceni. Se va întinde pe o suprafaţă de 7 hectare şi va cântări 5 tone.


Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli.


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia.
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.


Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.
 Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati