x close

Omul care a adus conceptul Dinner in the sky în România, alături de Sabina Iosub şi Niels Schnecker la 50 de metri înălţime

de A.M.P    |    27 Mai 2013   •   13:23
Omul care a adus conceptul Dinner in the sky în România, alături de Sabina Iosub şi Niels Schnecker la 50 de metri înălţime 482

Pentru prima dată în România, un studio tv este amplasat pe platforma Dinner în the sky, la 50 de metri înălţime. De acolo, Sabina Iosub şi Niels Schnecker, împreună cu invitaţii lor, jurnalistul Dana Grecu şi omul care a adus acest concept în România, Ovidiu Barbier, au vorbit despre tot ce se întamplă pe pista aerodromului şi nu numai.

Cu această ocazie, Ovidiu Barbier a vorbit şi despre cum s-a născut conceptul Dinner în the sky, care funcţionează în prezent în 43 de ţări din Europa, Asia şi SUA.

"Conceptul s-a născut acum şapte ani, în Belgia, din ideea unor tineri antreprenori de restaurante din Bruxelles care, constatând că pe piaţă nu au cum să îşi promoveze afacerile de început, au trebuit să găsească o soluţie cu care să iasă şi să fie în centrul atenţiei", a declarat Ovidiu Barbier, la Antena 3.

În România, conceptul Dinner in the sky a fost introdus în urmă cu doi ani.

În 27 mai 2013 Antena 3 şi  fabricadesteaguri.eu oferă românilor un cadou: cel mai mare steag naţional din lume. Uriaşul drapel are o lungime de 330 de metri, o lăţime de 220 de metri şi cântăreşte 5 tone.

Steagul este desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.


Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati