Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Paraşutiştii de la Aeroclubul României s-au alăturat campaniei Antena 3 de a face cel mai mare steag din lume

Paraşutiştii de la Aeroclubul României s-au alăturat campaniei Antena 3 de a face cel mai mare steag din lume

Paraşutiştii de la Aeroclubul României s-au alăturat campaniei Antena 3 de a face cel mai mare steag din lume
de M.Z.    |    17 Mai 2013   •   22:44

Va fi mare spectacol mâine pe cer la Cluj. Timp de două ore, zeci de avioane vor face acrobaţii deasupra aeroportului internaţional. Cu ocazia acestui eveniment, paraşutiştii de la Aeroclubul României s-au alăturat campaniei Antena 3 de a face cel mai mare steag din lume.

În show-ul aviatic de mâine, aceştia vor aduce la sol tricolorul, după ce vor sări de la 100 de metri înălţime.

Pe 27 mai Antena 3 va prezenta cel mai mare drapel din lume.

 
Peste 25 de avioane din cadrul Aeroclubului Român vor executa manevre periculoase în aer. Şoimii României, mândria ţării la orice show acrobatic din Europa, vor survola cerul. 
 
Şi cum pasionaţii de show-uri aviatice nu se satură să privească, peste aproape două săptămâni, vor putea asista la un alt miting aerian, pe Aerodromul Clinceni de lângă Capitală. 
 
Intrarea la mitingul de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca este liber.

-------

Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli.


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia.
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.

Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.
 
 



 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close