Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei "Pe tricolor e scris Unire!". Jurnaliştii Antena 3 au împărţit 1.000 de steaguri în Piaţa Universităţii din Capitală

"Pe tricolor e scris Unire!". Jurnaliştii Antena 3 au împărţit 1.000 de steaguri în Piaţa Universităţii din Capitală

"Pe tricolor e scris Unire!". Jurnaliştii Antena 3 au împărţit 1.000 de steaguri în Piaţa Universităţii din Capitală
22 Noi 2012   •   20:36

Campania "Pe tricolor e scris Unire" continuă în forţă la Antena 3. Pentru ca de 1 decembrie tot mai mulţi români să fluture cu mândrie drapelul naţional, jurnaliştii Antena 3 au ieşit, joi seară, în Piaţa Universităţii din Capitală pentru a împărţi simbolul sufletului şi culturii româneşti.

Carmen Avram, Lorena Burlacu, Niels Schnecker, Gabi Bălaşu, Laura Nureldin, Adrian Ursu, Maria Coman, Ana Maria Roman, Sabina Iosub, Victor Ciutacu şi Andreea Stroe i-au întâmpinat pe bucureşteni în Piaţa Universităţii cu o mie de steaguri.



Vă îndemnăm şi pe dumneavoastră să dovediţi că tricolorul este un simbol cu care vă mândriţi. Este foarte simplu! Puteţi pune un steag la balcon, în curte sau puteţi lega o panglică tricoloră la oglinda maşinii. Astfel vom arăta că drapelul ne reprezintă!  

Aşteptăm poveşti, poze alături de steagul nostru, filmuleţe şi idei pe contul de Facebook al campaniei "Pe tricolor e scris UNIRE" şi la adresa de e-mail [email protected]

Şi site-ul nostru, www.antena3.ro, va avea
o secţiune dedicată campaniei. Cea mai inspirată postare va primi de Ziua Naţională un cadou, în platoul Antena 3 !



×
Subiecte în articol: drapelul romaniei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close