x close

RIDICĂ DRAPELUL! Românii s-au alăturat inițiativei Antena 3 de a face cel mai mare steag din lume

25 Mai 2013   •   17:32

Tot mai mulţi români se alătură, pe Facebook, iniţiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul României. O parte dintre acestea vă invităm să le vedeți în galeria foto.

Dacă şi dumneavoastră vă mândriţi că sunteţi români în fiecare zi din an, aşteptăm fotografiile voastre cu drapelul naţional pe pagina de Facebook Drapelul României!

Oamenii îşi exprimă, astfel, iubirea faţă de ţară. În majoritatea pozelor, vedem copii îmbrăcaţi în portul popular sau înfăşuraţi în drapel. Românii s-au fotografiat cu steagul şi în vârf de munte sau chiar pe apă. În alte fotografii, vedem copii care se mândresc cu medaliile câştigate la divesre concursuri unde au reprezentat ţara noastră.

De asemenea, dacă doriți să fiți alături de Antena 3, site-ul nostru v-a pus la dispoziție o pagină specială cu bannere pe care le puteți ”ridica” pe site-urile sau blogurile voastre. 

Pe 27 mai, Antena 3 face cadou românilor cel mai mare steag din lume şi un loc în Cartea RecordurilorDrapelul imens a fost realizat în parteneriat cu fabricadesteaguri.eu . 


Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli. 


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia. 
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.


Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati