Antena 3 CNN Campanii Income Challenge Income Challenge - Episodul IV: Afaceri cu adrenalină, salt spre performanţă

Income Challenge - Episodul IV: Afaceri cu adrenalină, salt spre performanţă

Income Challenge - Episodul IV: Afaceri cu adrenalină, salt spre performanţă
de S.T.    |    03 Aug 2013   •   13:56

Economia e făcută şi pusă în mişcare de oameni, niciodată de maşinării sau computere. Dacă în teorie se pot simula, virtual, diferite situaţii,  practica e cu totul alta. În business, mult mai important decat orice model analitic este factorul uman. Şi acolo unde intervine omul, situaţia se complică pentru că devine imprevizibilă. De aceea, e foarte important să fii pregătit ca socoteala de acasă să nu se prea potrivească, pe parcursul drumului, cu cea din târg.

Cele mai frumoase lucruri se nasc atunci când oamenii reuşesc să iasă din zona lor de confort şi să se impună în afara ei. Business-ul adevărat înseamnă foarte rar confort, înseamnă curajul de a-ţi asuma confruntări decisive cu imprevizibilul, dublate însă de încrederea în reuşită. La fel ca în parasutism, business-ul e de multe ori un pas în gol, un pas în necunoscut. Şi ce poate fi mai provocător sau mai înfricoşător decât o cădere liberă?

Dragoş şi Bogdan Boeru, adica TNT Brothers, au început să facă afaceri cu adrenalină în urmă cu 7 ani. Economişti la bază, cei doi fraţi au calculat atent fiecare metru urcat în afacere. Amândoi cred că momentele în care cazi cu viteză, înainte de a deschide paraşuta, se aseamănă foarte mult cu intensitatea unui început de drum în afaceri.

Potrivit lui Dragoş Boeru, "mereu sunt temeri".

"Dacă nu ţi-e teamă de ceea ce faci, probabil că nu poţi să conştientizezi şi să te bucuri de respectivul salt", spune Dragoş.

"Imprevizibilul nu l-am asumat de când ne-am apucat de activitate. Noi nu ştiam de la început nici unde o să ajungem, nici ce trebuie să facem pas cu pas. Ce a contat cel mai mult e ca în situaţii dificile să iei decizia corectă", spune Bogdan.

Citeşte şi:

Income Challenge. TNT Brothers te iniţiază în plăcerea saltului cu paraşuta
 




×
Subiecte în articol: Income Challenge parasuta
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close