Antena 3 Campanii Fiul lui Ion Țiriac, donație de 100.000€ pentru medicii din România la teledonul 'Români Împreună'

Fiul lui Ion Țiriac, donație de 100.000€ pentru medicii din România la teledonul 'Români Împreună'

29 Mar 2020   •   14:33
Fiul lui Ion Țiriac, donație de 100.000€ pentru medicii din România la teledonul 'Români Împreună'

Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac, a făcut o donație impresionantă, astăzi, pentru medicii care luptă împotriva coronavirus în spitalele din România, în cadrul teledonului 'Români Împreună'.

Antena Group a organizat, astăzi, teledonul 'Români Împreună' pentru strângerea de fonduri necesare utilării secțiilor ATI din spitalele din țară, dar și pentru achiziționarea de echipamente de protecție pentru medici.

Teledonul este transmis simultan de cinci canale TV, inclusiv Antena 3, iar în cadrul acestuia, zeci de vedete au intrat în direct cu cei care au vrut să pună umărul în acest 'război' invizibil cu noul coronavirus.

Printre primii care au vrut să dea un exemplu, dar și să ajute cât mai mult, s-a numărat și Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac.

Astfel, Ion Ion Țiriac a anunțat, în direct la teledonul 'Români Împreună' că va face o donație de 100.000 de euro.

"Vă felicit pentru demersul pe care îl faceți. Cred că în momentul ăsta luptăm toți împotriva unui inamic care nu ține cont de frontiere sociale, naționale sau internaționale. Doar uniți putem învinge. Noi, la Fundația Țiric, împreună cu tatăl meu și sora mea, Ioana, am început să ajutăm de circa 3-4 săptămâni în Spania. Și ce am făcut în Spania, facem și în România, dar la o scară mult mai mare.

Cu ce am ajutat până acum? Am luat legătura cu primarii, să identificăm cât mai mulți pensionari și bătrâni care nu se pot deplasa sau care nu ar trebuie să se deplaseze și să le asigurăm livrarea la domiciliu, în fața ușii, a unui coș în valoare de 60-70 de euro, care va conține tot ce e nevoie.

Vrem să donăm pentru ventilatoare 100.000 de euro astăzi", a declarat Ion Ion Țiriac.

×
Subiecte în articol: coronavirus

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close