Antena 3 CNN Campanii Prin campania „Schimbă o viață“, 20 de copii de la Școala Generală din Lehliu Sat, județul Călărași, au mers în prima tabără din viața lor – Tabăra Copilăriei

Prin campania „Schimbă o viață“, 20 de copii de la Școala Generală din Lehliu Sat, județul Călărași, au mers în prima tabără din viața lor – Tabăra Copilăriei

Prin campania „Schimbă o viață“, 20 de copii de la Școala Generală din Lehliu Sat, județul Călărași, au mers în prima tabără din viața lor – Tabăra Copilăriei
26 Apr 2016   •   11:22

Elevii clasei a IV-a de la Școala Generală din Lehliu Sat, județul Călărași, au beneficiat de Tabăra Copilăriei prin campania „Schimbă o viață” desfășurată de Fundația Mereu Aproape. Săptămâna Altfel a însemnat pentru cei 20 de copii 5 zile de neuitat cu drumeții și multe jocuri la Predeal, ei fiind cazați pentru prima dată la un hotel. Sika România a făcut posibilă tabăra pentru acești copiii care provin din familii modeste, cu nevoi financiare mari și care nu au mai trăit niciodată o astfel de experiență.

 

Andreea Paraschiv, elevă în clasa a a IV-a la Școala din Lehliu Sat, a câștigat pentru clasa ei această tabără. În concurs au fost înscriși elevi din clasele a III-a și a IV-a, tema a fost realizarea unei compuneri cu titlul „Primăvara, motiv de bucurie și veselie” iar copiii și-au arătat entuziasmul prin rândurile pe care le-au scris.

 

Prin tabăra oferită, Fundația Mereu Aproape îi aduce pe copii mai aproape de copilăria de altădată. „Această experiență este despre copilărie și veselie. Cei mici învață să socializeze, să fie creativi și, totodată, să devină responsabili și să aprecieze eforturile celorlalți. Au învățat să folosească dușul, să aibă grijă de cheia de la cameră. În fiecare zi a taberei voluntarii fundației au grijă de acești copii minunați care merită să se bucure de copilărie”, spune Andreea Șurghie - Project Manager Fundația Mereu Aproape.

 

Sika Romania este din nou alături de Fundația Mereu Aproape într-o misiune atât de frumoasă – de a aduce fericire pe chipul a zeci de copii.

 

Suntem foarte fericiți de implementarea acestui proiect prin care considerăm că am reușit să le reamintim celor mici ce înseamnă bucuria copilăriei, făcându-i să uite pentru o perioadă de grijile de acasă. Sperăm că amintirile acumulate în această perioadă îi vor face să-și aducă aminte, cu drag, de această experiență și vom încerca, pe cât posibil, să repetăm astfel de acțiuni, pentru a aduce fericire pe chipul copiilor”, a declarat Laurenţiu Ştefănescu, Director General Sika România.

Toți elevii au participat activ la jocurile de socializare, concursurile artistice și de mișcare,
s-au bucurat de distracția și surprizele fiecărei zile, primind și primele trofee din viața lor.„
N-o să uit niciodată tabăra aceasta!”, a mărturisit eleva Maria Ciobotaru, iar Andreea Paraschiv a adăugat: „Mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi. Vă iubim!”.

Fundația Mereu Aproape a luat naștere acum 10 ani. Împreună cu partenerii săi, donatori, companii, jurnaliști și persoane publice, a ajutat 1.000.000 de oameni prin programe în domeniile sănătății, educației, culturii, social umanitare, dezastre şi advocacy. A contribuit la ajutorarea a peste 10.000 de sinistrați și a construit 75 de case. Pânăîn prezent, ajutorul financiar și material oferit de Fundația Mereu Aproape depășește 10 milioane de Euro. Mai multe detalii despre programele Fundației se regăsesc pe www.fundatiamereuaproape.ro, pe www.facebook.com/fundatiamereuaproape și pe www.schimbaoviata.ro.

Despre Sika

Sika AG cu sediul în Baar, Elveţia, este o companie activă la nivel global în domeniul materialelor chimice speciale, deservind industria construcţiilor şi industriile producătoare de componente auto, autobuze, camioane, trenuri, faţade, parcuri solare şi eoliene. Compania elveţiană este lider în domeniul soluţiilor utilizate în procesele de sigilare, lipire, amortizare, consolidare şi protecţie a structurilor portante.

Gama de produse Sika include aditivi de înaltă calitate pentru betoane, mortare speciale, adezivi şi sigilanţi, materiale de amortizare, consolidări structurale, pardoseli industriale şi sisteme de acoperişuri şi impermeabilizări.

În prezent, Sika numără subsidiare în 91 de ţări şi mai mult de 17.000 de angajaţi la nivel global, care asigură o legătură stabilă între clienţi şi companie, garantând succesul tuturor partenerilor. În 2015 Sika a generat vânzări de 5,48 miliarde CHF.

Sika România, subsidiară a concernului elveţian, a fost înfiinţată în 2002, iar incepând cu luna iunie 2008 a dat în folosinţă fabrica de aditivi de la Braşov - prima unitate de producţie Sika din România. În plus, Sika a inaugurat în 2014 şi cea de-a doua fabrică din România, la Căpuşu Mare, judeţul Cluj, unde va produce atât mortare speciale, cât şi mortare folosite ca adezivi.

Compania este lider de piaţă în domeniul aditivilor pentru betoane, a pardoselilor industriale, sistemelor de membrane pentru acoperişuri, a consolidărilor cu fibre de carbon, dar şi a mortarelor speciale.

Sika România a fost implicată în proiecte locale importante printre care se numără Floreasca City Center, Floreasca Business Park, extinderea reţelelor Dedeman şi Kaufland, consolidarea hotelului Domogled din Băile Herculane, turnul de răcire Paroşeni, loturile de autostradă de pe Coridorul IV Paneuropean, reabilitarea căii ferate Sighişoara – Atel şi multe altele.

×
Subiecte în articol: Fundatia Mereu Aproape
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close