Antena 3 Campanii România la înălţime Prin imagini care te lasă fără cuvinte, Antena 3 îţi arată cele mai frumoase locuri turistice din România

Prin imagini care te lasă fără cuvinte, Antena 3 îţi arată cele mai frumoase locuri turistice din România

de S.T.    |    06 Mai 2014   •   08:59

Antena 3 începe astăzi o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din România. Sigur că astfel de campanii s-au mai făcut, numai că aceasta este filmată în mod deosebit.

Toate cadrele sunt filmate cu o dronă, ceea care conferă o perspectivă deosebită monumentelor sau locurilor. Vor fi astfel prezentate zeci de obiective turistice de sus, prin imagini care te lasă fără cuvinte.
 
Săptămânal, la Antena 3 veţi putea vedea cel puţin 3 obiective turistice din ţara noastră filmate de la înălţime. Totul e posibil după investiţii de mii de euro în drone, accesorii şi alte echipamente.

Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close