Antena 3 CNN Campanii România la înălţime România la înălţime: Culele de la Măldăreşti - casele fortificate ale boierilor

România la înălţime: Culele de la Măldăreşti - casele fortificate ale boierilor

România la înălţime: Culele de la Măldăreşti - casele fortificate ale boierilor
27 Aug 2014   •   13:15

ntena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din România. Sigur că astfel de campanii s-au mai făcut, numai că aceasta este filmată în mod deosebit.

Toate cadrele sunt filmate cu o dronă, ceea care conferă o perspectivă deosebită monumentelor sau locurilor. Vor fi astfel prezentate zeci de obiective turistice de sus, prin imagini care te lasă fără cuvinte.

Conacul lui Maldăr este o veche culă oltenească, ce păstrează intacte toate detaliile de arhitectură ale acestora: zidurile groase, exteriorul văruit în alb maiestuos, turnul înalt și scările interioare, ieșirile “de taină” şi mai ales cerdacul cu arcade, aflat pe toată faţada catului superior, informează conaculmaldar.ro.

Cu un istoric de peste trei secole, culele erau iniţial locuinţe boiereşti fortificate, construite pentru apărarea de invaziile turceşti – carjaliii şi pazvangiii proveniţi din raialele de la Dunăre.

Culele sunt raspândite în întreaga Peninsulă Balcanică, iar în România cele mai cunoscute sunt situate în zonele Vâlcea – Măldăreşti, Gorj şi Mehedinţi.

Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.

×
Subiecte în articol: România la înălţime
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close