Antena 3 CNN Campanii România la înălţime România la înălţime: Laguna albastră - o bijuterie cu apa albastră, ca în Mediterană

România la înălţime: Laguna albastră - o bijuterie cu apa albastră, ca în Mediterană

România la înălţime: Laguna albastră - o bijuterie cu apa albastră, ca în Mediterană
19 Aug 2014   •   17:10

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din România. Sigur că astfel de campanii s-au mai făcut, numai că aceasta este filmată în mod deosebit.

Toate cadrele sunt filmate cu o dronă, ceea care conferă o perspectivă deosebită monumentelor sau locurilor. Vor fi astfel prezentate zeci de obiective turistice de sus, prin imagini care te lasă fără cuvinte.

Lacul Laguna Albastra de langa Aghiresu, a devenit faimos pentru apa albastra ca în Mediterana.

Lacurile aparute intre haldele de steril ale exploatarii de nisipuri cuartoase si caolinoase, atrag un numar mare turisti mai ales la sfarsit de saptamana, desi nu dispun de nici o amenajare.

Lacul este spectaculos, apa având o culoare de un albastru precum cerul. Laguna Albastra, asa cum a fost denumit lacul, este strajuita de pietre calcaroase galbui si tufisuri de papura de un verde crud, ceea ce ii confera locului un aspect deosebit.

Locul pare a fi desprins de pe Marte,  dealuri de steril de culoare galbui-rosiatic, apa albastra, apa rosie (in apropiere exista si o Laguna Rosie).

Locul este foarte frumos si merita vizitat. Il recomandam in special pentru relaxare si  fotografie. Cea mai buna perioada a zilei pentru fotografiat este la apus de soare.

In prezent, pe raza Comunei Aghiresu, jud.Cluj, cu exceptia Cabanei Leghia, toate celelalte obiective turistice , Laguna Albastra, Castelul si Biserica monument istoric, nu sunt puse in valoare asa cum ar fi trebuit.

Acces: Cluj-Napoca - Baciu - Garbau - Aghires Fabrici sau Cluj-Napoca - Gilau - Capus - Garbau - Aghires-Fabrici sau tot pe aceasta ruta dupa Paniceni faceti dreapta pe la Cabana Leghia - sat.Leghia - Aghires Sat - Aghires-Fabrici.

 
Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.

×
Subiecte în articol: România la înălţime
Parteneri
Andrei Baciu a ajuns la DNA, după ce și-a dat demisia
x close