Antena 3 CNN Campanii România la înălţime România la înălţime: Mănăstirile Humor şi Voroneţ, perlele patrimoniului mondial UNESCO

România la înălţime: Mănăstirile Humor şi Voroneţ, perlele patrimoniului mondial UNESCO

România la înălţime: Mănăstirile Humor şi Voroneţ, perlele patrimoniului mondial UNESCO
16 Sep 2014   •   16:57

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din România. Sigur că astfel de campanii s-au mai făcut, numai că aceasta este filmată în mod deosebit.

Toate cadrele sunt filmate cu o dronă, ceea care conferă o perspectivă deosebită monumentelor sau locurilor. Vor fi astfel prezentate zeci de obiective turistice de sus, prin imagini care te lasă fără cuvinte.

Bucovina, regiunea istorică de mare valoare a tarii, este cunoscută pentru mănăstirile construite de fosti domnitori si boieri moldoveni (Musatinii, Alexandru cel Bun, stefan cel Mare, Petru Rares, Stefan Tomsa, Alexandru Lăpusneanu, Familia Movilestilor s.a.), fiecare cu culoarea sa specifică: Voronet (albastru), Humor (rosu), Sucevita (verde), Moldovita (galben) si Arbore (combinatie de culori).

În acest montaj puteţi admira de la înălţime Mănăstirile Humor şi Voroneţ, monumente UNESCO prin care Bucovina a devenit atât de celebră.

Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close