Antena 3 Campanii România la înălţime România la înălţime: Rezervaţia Naturală Râpa Roşie - un spectacol de culoare

România la înălţime: Rezervaţia Naturală Râpa Roşie - un spectacol de culoare

17 Iun 2014   •   13:56

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din România. Sigur că astfel de campanii s-au mai făcut, numai că aceasta este filmată în mod deosebit.

Toate cadrele sunt filmate cu o dronă, ceea care conferă o perspectivă deosebită monumentelor sau locurilor. Vor fi astfel prezentate zeci de obiective turistice de sus, prin imagini care te lasă fără cuvinte.

Aflată la doar 3 kilometri de Sebeş, Râpa Roşie este o rezervaţie geologică deosebit de spectaculoasă, care se întinde pe 10 hectare. Râpa s-a format prin eroziunea apei asupra solului, care a lăsat, în timp, coloane, turnuri şi piramide de culoare roşiatică.

Unicitatea este dată de alternanţa argilelor roşii cu gresii cenuşii, alcătuite în formaţiuni slab cimentate.

Pe lângă decorul special pe care îl oferă râpa, poate fi admirat şi peisajul floral, cu specii protejate de lege şi fauna.


Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.

×
Subiecte în articol: România la înălţime

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close