Antena 3 CNN Campanii România la înălţime România la înălţime: Sibiu, centrul istoric al unui oraş impregnat cu stil şi arhitectură medievală

România la înălţime: Sibiu, centrul istoric al unui oraş impregnat cu stil şi arhitectură medievală

România la înălţime: Sibiu, centrul istoric al unui oraş impregnat cu stil şi arhitectură medievală
19 Iun 2014   •   13:06

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din România. Sigur că astfel de campanii s-au mai făcut, numai că aceasta este filmată în mod deosebit.

Toate cadrele sunt filmate cu o dronă, ceea care conferă o perspectivă deosebită monumentelor sau locurilor. Vor fi astfel prezentate zeci de obiective turistice de sus, prin imagini care te lasă fără cuvinte.

Centrul istoric al municipiului Sibiu se constituie ca o entitate compactă, uşor lizibilă în structura oraşului. El se dezvoltă pe două terase, o parte în lunca râului Cibin (Oraşul de Jos) şi o parte pe o terasă diluvială (Oraşul de Sus).
    
În cadrul centrului istoric se deosebesc patru incinte fortificate a căror formă şi întindere explică structura oraşului - incinta I, Cetatea iniţială, incinta II, Extinderea cetăţii iniţiale, incinta III, Oraşul de Sus, incinta IV, Oraşul de Jos.

Fiecare incintă avea trei porţi. Pe măsura extinderii suprafeţei, unele porţi au devenit puncte de articulare între zonele oraşului. În extinderea sa maximă, Sibiul avea în total patru porţi spre exterior, dispoziţia acestora fiind legată de traseul preexistent al unor drumuri de tranzit: Poarta Turnului (Sagtor), Oraşul de Jos, Poarta Ocnei (Burgertor), Oraşul de Jos, Poarta Guşteriţei (Elisabethtor), Oraşul de Jos, Poarta Cisnădiei (Heltauertor), Oraşul de Sus.


Antena 3 şi ghidvideoturistic.ro promovează o Românie spectaculoasă, pe care cârcotaşii din străinatate nu o vor putea contesta. Cele mai frumoase locuri din ţara noastră vor putea fi văzute de la înălţime, filmate cu ajutorul dronelor.

×
Subiecte în articol: România la înălţime Sibiu
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close