Antena 3 CNN Politică Oltean despre banii daţi de Guvern primăriilor: Mi se pare că a fost o împărţire absolut justificată

Oltean despre banii daţi de Guvern primăriilor: Mi se pare că a fost o împărţire absolut justificată

Oltean despre banii daţi de Guvern primăriilor: Mi se pare că a fost o împărţire absolut justificată
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Apr 2012   •   17:56

Liderul PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, afirmă, referitor la banii alocaţi primăriilor din fondul de rezervă al Guvernului, că i se pare "o împărţire absolut justificată", întrucât au primit fonduri administraiile locale care aveau "probleme deosebite" cu datoriile, informează Mediafax.
   
Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, condus de Liviu Rusu (PDL), a primit două milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului, pe lista alocărilor bugetare intrând şi 39 de primării din judeţ, majoritatea conduse de primari PDL şi PNL.
   
Întrebat despre acest subiect, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, Ioan Oltean a spus că, în opinia sa, împărţirea banilor a fost "absolut justificată".
   
"Au primit acele primării care aveau probleme deosebite în ce priveşte datoriile, anumite lucrări care au rămas neacoperite şi care au probleme care trebuie luate în calcul. Mie mi se pare că a fost o împărţire absolut justificată", a declarat Ioan Oltean.
   
Potrivit Hotărârii Guvernului, a mai fost alocată suma de 1,2 milioane de lei Primăriei Năsăud, condusă de Dumitru Mureşan (PDL), în timp ce primăriile oraşelor Bistriţa, Beclean şi Sângeorz-Băi, toate conduse de primari PSD, nu au primit niciun leu din fondul de rezervă aflat la dispoziţia Guvernului.
   
În schimb, au primit bani un număr de 38 de comune din judeţ, majoritatea conduse de primari PDL, care, de altfel, au obţinut şi cele mai mari sume.
   

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close