Antena 3 CNN Campanii Târg culinar caritabil pentru familia Soare din campania Schimbă o viață

Târg culinar caritabil pentru familia Soare din campania Schimbă o viață

Târg culinar caritabil pentru familia Soare din campania Schimbă o viață
04 Apr 2016   •   16:23

Școala Internațională Spectrum Ploiești a organizat un târg culinar cu specific românesc și turcesc pentru a susține o cauză umanitară. Au fost pregătite multe bucate tradiționale, iar elevii școlii și părinții acestora au avut posibilitatea să guste plăcinte, kofte, prăjituri, fursecuri și multe alte bunătăți. Banii strânși au însumat 1.600 de lei și au mers către familia lui Cristian Soare din județul Prahova, susținută prin campania Schimbă o viață desfășurată de Fundația Mereu Aproape.

,,Acest târg culinar organizat de Școala Internațională Spectrum Ploiești reprezintă un eveniment special pentu instituția noastră, în cadrul căruia avem ocazia atât de a-i familiariza pe elevii noștri cu tradițiile românești și turcești, cât și de a-i învăța să dăruiască și să împartă ceea ce au cu cei mai puțin norocoși ca ei. În Școala Spectrum punem preț mare pe calitatea educației pe care o oferim elevilor noștri, dar și pe valorile pe cale le sădim în sufletele lor. Evenimentul organizat de școala noastră împreună cu Fundația Mereu Aproape are în vedere tocmai dezvoltarea acestor valori” a declarat directorul Școlii Spectrum Ploiești, Viorica Preda.

Și elevii Școlii Spectrum Ploiești au fost încântați de oportunitatea de a sprijini copii dornici să învețe dar care nu au posibilități materiale. Elevul Andrei Costea a spus: ,,Mă bucur foarte tare că prin ceea ce facem noi putem ajuta și alți copii să meargă la școală și să aibă o viață mai bună. Eu îmi doresc ca toți copiii să fie fericiți și să meargă la școală și de aceea voi participa la toate evenimentele în care vom încerca să-i ajutăm pe cei din jurul nostru”. Soare Cristian crește singur 4 fete și nu s-ar putea descurca dacă nu ar avea o sursă de hrană din curte sau din grădină.

Școala Internațională Spectrum nu este la prima activitate de acest gen. Luna trecută au organizat, la Cluj-Napoca, un târg de mărțișoare realizate de elevi în cadrul căruia au strâns suma de 1.700 de lei cu care a fost susținută familia Rozsa din județul Cluj.

Campania Schimbă o viață a Fundației Mereu Aproape este destinată românilor care fac tot posibilul să trăiască demn, ai căror copii merg la școală și au rezultate bune la învățătură.

Școala Internațională Spectrum Ploiești face parte din complexul educațional Lumina lnstituții de Învățământ.

×
Subiecte în articol: Fundatia Mereu Aproape
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close