Antena 3 CNN Coronavirus Dr. Adina Alberts, campanie de testare gratuită: ”Din 100 de persoane testate, 96 stau carantinate degeaba”

Dr. Adina Alberts, campanie de testare gratuită: ”Din 100 de persoane testate, 96 stau carantinate degeaba”

Medicul Adina Alberts vrea să arate că testarea în masă este posibilă. Asociația dr. Adina Alberts, organizație non-profit, a organizat în Slobozia o campanie de testare gratuită.

Dr. Adina Alberts, campanie de testare gratuită: ”Din 100 de persoane testate, 96 stau carantinate degeaba”
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    19 Noi 2020   •   14:35

”Acțiunea din Slobozia este în plină desfășurare. În mai puțin de 2 ore am epuizat peste 80% din teste. Interesul este imens. Nevoia și dorința de testare este enormă. Procentul de pozitivare în acest moment este 4%. Adică din 100 de persoane testate, 96 stau carantinate degeaba.

Pentru că ei sunt sănătoși! Dacă această testare rapidă ar fi făcută de către autorități, la scară largă, atât de mulți cetățeni ar fi liberi să își desfășoare activitățile zilnice, firește și normal!

Acțiunea va continua în curând. În acest moment suntem stopați de un control al DSP Ialomița. Și eu care credeam că ne vor trimite ajutoare..”, este mesajul transmis de medicul Adina Alberts, joi, pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Adina Alberts a publicat rețeta cu schema clasică de tratament pentru COVID-19

×
Subiecte în articol: teste coronavirus
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close