Antena 3 CNN Coronavirus A ajuns fără COVID-19 în spital și a murit de coronavirus. Familia acuză: L-au legat cu sfoară, i-au confiscat telefonul

A ajuns fără COVID-19 în spital și a murit de coronavirus. Familia acuză: L-au legat cu sfoară, i-au confiscat telefonul

Fiica unui fost pacient de COVID din Galați acuză medicii de rele tratamente. Tatăl ei a murit în spital, infectat cu SARS-CoV-2, deși la internare rezultatele testelor erau negative pentru coronavirus. Din spital, acesta povestea soției că este legat de pat cu o sfoară.

A ajuns fără COVID-19 în spital și a murit de coronavirus. Familia acuză: L-au legat cu sfoară, i-au confiscat telefonul
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    04 Apr 2021   •   18:06

"M-a legat în niște condiții...Mi-a strangulat. O să vezi, că nu știu dacă se mai vindecă. Mi-a legat...numai mâna stângă. Dar a legat-o așa de bine că mi-a rămas acum...Nu mai circulă sângele. Cu o sfoară din asta ordinară, dar a strâns bine tare.", ii spunea Vasile Platon soției sale, la telefon, în ultima lor convorbire.

Bărbatul era internat de aproape o săptămâna la Spitalul Județean Galați.

"Tatăl meu s-a internat pe 29 ianuarie. A venit și l-a luat salvarea pentru că a făcut un accident vascular. Salvarea a constatat că e accident vascular, i-au făcut test COVID, a ieșit negativ și l-au internat. L-au dus la neurologie, la doamna doctor Matei, luni. I-au făcut din nou tomograf.

Doamna doctor ne-a relatat că este foarte bine, nu a rămas cu sechele. Marți l-au testat și era negativ. Miercuri l-au transferat la etajul unu la COVID. Până miercuri el nu a avut voie să ia contact cu noi." povestește fiica bolnavului.

Joi seară, spune fiica bărbatului, a fost ultima dată când a vorbit cu el.

"Am vorbit cu el și s-a plâns că l-au legat. L-au legat la neurologie atât de strâns că i-au lăsat urme. Cu o sfoară"

Fiica bărbatului, stabilită în Germania, a încercat să caute răspunsuri la medicul neurolog care i-a îngrijit tatăl și a înregistrat convorbirea.

"Vreți să dați vină pe cineva. De ce m-ați sunat? Vi s-a spus de mai multe ori că a avut un accident vascular și că ulterior s-a contaminat și cu virusul SARS-CoV-2. A primit tratament, a avut pneumonie gravă. În urmă tratamentului a decedat. Noi aici chiar muncim. E o armată de oameni care muncește." a fost reacția medicului.

Fiica lui Vasile Platon spune că timp de două săptămâni nu a știut nimic de tatăl ei, deși sună în fiecare zi la spital. Această susține că medicii dau vină pe familiile celor internați care vin cu mâncare la bolnavi, pentru că, spun aceștia, așa ar pătrunde virusul SARS-CoV-2 în saloanele spitalului.

 

×
Subiecte în articol: COVID-19 mort spital familia legat cu sfoară
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close