x close

Al treilea angajat Metrorex, confirmat pozitiv cu coronavirus

de M.Z.    |    12 Mai 2020   •   14:40
Al treilea angajat Metrorex, confirmat pozitiv cu coronavirus Hepta

Încă un angajat al Metrorex a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, iar colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică, a anunţat, marţi, compania.

"Metrorex informează că, astăzi, 12.05.2020, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus un angajat al societăţii, care nu se afla la locul de muncă. Persoana în cauză este de sex masculin, cu vârsta de 64 de ani. Prin specificul funcţiei, precizăm că angajatul nu are contact cu călătorii. 

Începând cu data de 08.05.2020, angajatul Metrorex nu s-a mai prezentat la locul de muncă. În seara zilei de 11.05.2020, acesta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testat şi confirmat pozitiv cu SARS-COV2. Din informaţiile pe care le avem în acest moment, angajatul nu prezintă simptome de boală Covid.

Colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică. Locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea a fost dezinfectat", se arată în comunicatul Metrorex.

Alţi doi angajaţi Metrorex, confirmaţi cu coronavirus

Până în prezent, alţi doi angajaţi ai Metrorex au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

Este vorba despre o angajată care îşi desfăşoară activitatea la sediul central, în cadrul Biroului Achiziţii, Servicii şi Lucrări, fiind contact direct cu soţul său, testat şi confirmat pozitiv (pe data de 23 aprilie).

De asemenea, o angajată ce lucra la sediul central al companiei, contact direct cu tatăl său, care a fost anterior testat şi confirmat pozitiv (pe 30 aprilie), a fost şi ea infectată cu Sars CoV-2.

Este vorba despre un controlor de acces care supraveghea aparatele de taxare și, uneori, atunci când nu erau casieri, vindea cartele călătorilor.

Bilanţ coronavirus în România

Până astăzi, 12 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 15.778 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.685 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 991 persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit.

 

 

Parteneri
Parteneri
sati