Antena 3 CNN Coronavirus Certificate emise ilegal la un centru de vaccinare din București

Certificate emise ilegal la un centru de vaccinare din București

Anchetă pentru acuzaţii la un centru de vaccinare. Poliţiştii bănuiesc că certificatele emise erau date unor persoane care nu se imunizaseră, în locul titularilor de drept. S-ar fi întâmplat în Sectorul 2 al capitalei.

Certificate emise ilegal la un centru de vaccinare din București
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Andreea Cigolea    |    28 Oct 2021   •   11:18

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu, a anunțat joi dimineața că centrul de vaccinare Neghiniță s-a închis temporar după ce parchetul și poliția au descins la fața locului. „Acest centru a ridicat o serie de suspiciuni privind certificate false”, susține primarul.

„Începând de azi centrul de vaccinare Neghiniță se închide temporar. Deși în contextul actual e nevoie ca de aer de fiecare centru, suntem forțați să întrerupem activitatea pentru o perioadă. Parchetul, împreună cu Poliția, au descins azi la prima oră pentru a ridica probele de la fața locului. Acest centru a ridicat o serie de suspiciuni privind certificate false. Am alertat imediat autoritățile abilitate, iar azi s-a confirmat că astfel de cazuri s-au repetat”, a scris pe Facebook joi dimineața Radu Mihaiu.

Acesta a anunțat că va dispune schimbarea în integralitate a personalului din această locație.

„Până când procurorii nu vor finaliza cercetările nu putem risca să mai colaborăm cu nimeni de acolo. Vom schimba întreaga echipă. Iar în cel mai scurt timp vom reporni activitatea în centrul Neghiniță. Fiindcă e mare nevoie de imunizare în aceste zile”, a mai transmis Radu Mihaiu.

Conform acestuia, toate persoanele programate la acest centru vor fi redirecționate către celelalte centre de vaccinare.

×
Subiecte în articol: vaccin

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close