Antena 3 CNN Coronavirus Andreea Marin, infectată cu COVID-19, la câteva luni după vaccin: "Am avut dureri de mușchi, dureri de gât, temperatură"

Andreea Marin, infectată cu COVID-19, la câteva luni după vaccin: "Am avut dureri de mușchi, dureri de gât, temperatură"

Andreea Marin a făcut COVID-19. Vedeta a povestit în timpul unei emisiuni TV experiența prin care a trecut, după ce, atât ea cât și iubitul ei, au fost testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Andreea Marin, infectată cu COVID-19, la câteva luni după vaccin: "Am avut dureri de mușchi, dureri de gât, temperatură"
Sursa foto: Facebook/ Andreea Marin
de Mia Lungu    |    25 Sep 2021   •   21:05

Vedeta și-a făcut un test PCR care i-a arătat că este pozitivă  cu noul coronavirus. Atât ea, cât și iubitul acesteia s-au îmbolnăvit. 

„Nu sunt genul care să dea sfoară în țară.  Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am călătorit în lume, s-a infectat.

Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum 5 luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin.

După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii.”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

„Violeta nu a stat acasă. Am trecut prin boală amândoi, dar suntem liberi (n.r. – Adrian Brâncoveanu, iubitul vedetei). Am avut grijă unul de celălalt. Am depășit în paralel acest impas.”, a continuat vedeta.

Andreea Marin a povestit ce simptome a avut și ce pași a urmat pentru a se vindeca de COVID-19

„Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice, dureri de mușchi, dureri de gât, temperatură. Am urmat tratamentul, am făcut tot ce a spus medicul să fac, i-am păzit pe cei din jur izolându-mă.

Asta e perioada pe care o trecem, dar este responsabilitatea noastră să avem grijă și de noi, dar și de cei din jur.”, a dezvăluit vedeta TV.

„Recomand masca, să evităm spațiile aglomerate. Eu am făcut vaccinul și am văzut efectele asupra mea. Nu fac acum promovare pentru vaccin, dar la mine a funcționat”, a precizat Andreea Marin

×
Subiecte în articol: Andreea Marin infectată COVID-19 vaccin
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close