Antena 3 Coronavirus Angajat al Curții de Conturi București, infectat cu coronavirus

Angajat al Curții de Conturi București, infectat cu coronavirus

de L.D.    |    09 Iun 2020   •   11:59
Angajat al Curții de Conturi București, infectat cu coronavirus
Sursa foto: hepta

Un angajat de la Curtea de Conturi București a fost confirmat cu noul coronavirus.

”Referitor la informațiile apărute în spațiul public privind confirmarea unui caz de COVID-19 (coronavirus) la nivelul Curții de Conturi a României, precizăm următoarele:

Marți, 09.06.2020, conducerea Curții de Conturi a României a fost informată cu privire la confirmarea infectării cu virusul COVID-19 (coronavirus) a unui angajat al Biroului Audit Intern.

În acest sens, Curtea de Conturi a anunțat Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București pentru efectuarea anchetei epidemiologice și au fost luate toate măsurile necesare pentru dezinfecția clădirii.

De asemenea, s-au dispus măsuri privind restricționarea accesului angajaților în incinta sediului central al instituției până la sosirea reprezentanților Direcției de Sănătate Publică pentru efectuarea anchetei epidemiologice. Activitatea în cadrul sediului central al Curții de Conturi va fi reluată miercuri, 10.06.2020”, se arată într-un comunicat emis presei de Curtea de Conturi. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close