Antena 3 CNN Coronavirus Un băiat de numai 17 ani a murit, noaptea trecută, la Craiova, răpus de COVID. Era vaccinat cu prima doză

Un băiat de numai 17 ani a murit, noaptea trecută, la Craiova, răpus de COVID. Era vaccinat cu prima doză

Un băiat de numai 17 ani a murit, noaptea trecută, la Craiova, răpus de coronavirus. Acesta fusese imunizat cu o doză de vaccin împotriva coronavirusului, în luna aprilie.

Un băiat de numai 17 ani a murit, noaptea trecută, la Craiova, răpus de COVID. Era vaccinat cu prima doză
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    Loredana Chimoiu    |    05 Oct 2021   •   11:22

Tânărul de 17 ani a ajuns, sâmbătă, la spital, cu mijloace proprii. În momentul în care a ajuns la unitatea medicală, acesta era conștient, cu dispnee, stare generală alterată și cu valori mari ale glicemiei.

Tânărul era cunoscut cu diabet zaharat dezechilibrat, insulinonecesitant.

„Aici a fost investigat paraclinic și imagistic, i s-a efectuat test PCR pentru SARS-CoV-2, a primit îngrijiri medicale de urgență, complexe și complete. Cu toate acestea, evoluția a fost una nefavorabilă, starea pacientului s-a agravat rapid, a fost intubat și ventilat mecanic”, susțin reprezentanții spitalului, potrivit Mediafax

Din păcate, duminică, băiatul a intrat în stop cardiorespirator, însă a fost resuscitat. Luni, din nou a intrat în stop cardiorespirator, însă  manevrele de resuscitare efectuate timp de o oră au rămas fără rezultat.

Reprezentanții spitalului susțin că, din informațiile furnizate de DSP, tânărul ar fi fost vaccinat cu prima doză Pfizer în aprilie.

 

×
Subiecte în articol: deces COVID-19
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close