Antena 3 CNN Coronavirus Bărbatul vaccinat cu trei doze de Pfizer spune că efectele secundare se simt: "Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea"

Bărbatul vaccinat cu trei doze de Pfizer spune că efectele secundare se simt: "Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea"

Bărbatul din Botoşani care s-a vaccinat cu a treia doză de ser anti-COVID spune că la trei zile după imunizare a început să simtă efectele secundare.

Bărbatul vaccinat cu trei doze de Pfizer spune că efectele secundare se simt: "Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Mai 2021   •   10:51

După cea de-a treia doză de ser Pfizer, Gabriel Grădinaru spune că se simte "mult mai bine. M-a ajutat la multe. Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea, pentru că din cauza stresului se adună", potrivit observatornews.ro.

După ce compania Pfizer a anunţat că ar putea fi necesară o a treia doză de vaccin, un român din Botoşani a furat startul. 

Primarul a trimis asistenţii comunitari să verifice cum se simte omul

El le-a spus medicilor de la centrul din Dorohoi că nu a făcut nicio doză de vaccin anti-COVID.

"Te întreabă toate dacă eşti la primul vaccin şi le-am zis ca sunt la primul. Deja le aveam făcute, două. Am reuşit să o fac şi pe a treia, nu ştiu cum", povesteşte bărbatul.

Acum, este anchetă la centrul de vaccinare, unde bărbatul de 49 de ani a primit a treia doză de vaccin Pfizer, iar autorităţile îşi fac griji pentru el. 

Primarul de acolo a trimis asistenţii comunitari să verifice cum se simte omul. 

"Important e că nu a pățit nimic. Să dea Dumnezeu să treacă peste această pasă proastă", a spus Costel Agheorghiţoaei, primarul din Broscăuţi.

Ce riscă bărbatul vaccinat cu trei doze de ser Pfizer

"Există ricul de a face o formă uşoară de boală. Dureri muculare, o migrenă, o febrilitate, un frison", spune Irina Alecu, medic epidemiolog.

În cazul în care a treia doză de vaccin va fi necesară, serul va fi administrat după 6-12 luni de la rapel.
 

×
Subiecte în articol: Botoșani Gabriel Grădinaru
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close