Antena 3 CNN Coronavirus Un bărbat din India, obligat să-și ducă mama moartă de COVID-19, spre crematoriu, pe o motocicletă

Un bărbat din India, obligat să-și ducă mama moartă de COVID-19, spre crematoriu, pe o motocicletă

Situația disperată în India, unde un bărbat a fost obligat să transporte cadavrul mamei sale, decedată la 50 de ani de COVID-19, către crematoriu pe o motocicletă.

Un bărbat din India, obligat să-și ducă mama moartă de COVID-19, spre crematoriu, pe o motocicletă
de Ruxandra Rădulescu    |    29 Apr 2021   •   13:43

Criza umanitară, cauzată de epidemia de COVID-19 din India, a forțat un bărbat, pe nume Narendra, din Andhra Pradesh, să recurgă la măsura disperată de a-și transporta mama, pe nume G Chenchu, decedată la 50 de ani de COVID-19, căre crematoriu pe o motocicletă.

O filmare halucinantă îl arată pe Narendra, care a apelat la ajutorul altei rude pentru a duce cadavrul mamei sale, să fie incinerat la unul dintre crematoriile care au impânzit India din cauza celui de-al doilea val de coronavirus care a făcut ravagii în zonă.

Clipul arată cum trupul femeii zace așezat pe șaua motocicletei se sprijină neînsuflețit între fiul ei și o altă rudă.

Bărbații explică cum nicio ambulanță nu era disponibilă pentru a o transporta pe femeie către satul ei natal, la 15 kilometri distanță unde va avea loc ritualul de incinerare.

Femeia a contractat coronavirus și a fost dusă imediat de către fiul ei la unul dintre spitalele din India, însă aceasta a murit la puțin timp după confirmarea diagnosticului de COVID-19, notează Daily Mirror.

Record pentru India, 370.000 de infectări în ultimele 24 de ore

Recent numărul de persoane decedate din cauza COVID-19 în India a ajuns la cifra record de 18 millioane de la începutul pandemiei, iar în ultimele 24 de ore numărul de infectări a juns la un nou record de 379,257persoane depistate pozitiv.

×
Subiecte în articol: india COVID-19 deces
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close