Antena 3 CNN Coronavirus Analizele bărbatului de 47 ani, mort la o zi după vaccinarea cu AstraZeneca, arată prezenţa masivă a cheagurilor în numeroase organe

Analizele bărbatului de 47 ani, mort la o zi după vaccinarea cu AstraZeneca, arată prezenţa masivă a cheagurilor în numeroase organe

Antena 3 a obţinut în exclusivitate raportul analizelor bărbatului de 47 de ani din Targu-Jiu, mort la o zi după ce s-a vaccinat cu serul AstraZeneca. Documentul arată că bărbatul avea cheaguri de sânge la nivelul mai multor organe.

Analizele bărbatului de 47 ani, mort la o zi după vaccinarea cu AstraZeneca, arată prezenţa masivă a cheagurilor în numeroase organe
Sursa foto: hepta
de Gabriela Mladin    |    20 Apr 2021   •   08:59

Astfel, potrivit documentului, a fost constatată prezența cheagurilor la nivelul plămânilor, creierului, rinichilor, inimii şi intestinelor. 

Plamânii au fost cei mai afectaţi. Specialiştii suspectează că bărbatul suferea de o pneumonie severă.

Medicii de la Târgu Jiu susţin că nu sunt în măsură să spună dacă trombozele au fost provocate de AstraZeneca.

Cazul bărbatului mort la o zi după vaccinare: nu s-au prelevat probe pentru analiza toxicologică

Raportul de analiză a fost înaintat anchetatorilor, în vederea stabilirii eventualei relaţii de cauzalitate între deces şi vaccin.

De asemenea, documentul a fost înaintat şi Ministerului Sănătăţii.

Procurorii urmează să decidă ce alte probe mai pot fi prelevate în acest caz.

După decesul bărbatului nu au fost recoltate probe în vederea analizelor toxicologice şi acum acest lucru este prea târziu

Bărbatul vârstă de 47 de ani, din Gorj, a murit în data de 28 februarie, la o zi după administrarea primei doze de vaccin AstraZeneca.

El nu avea afecțiuni preexistente şi primise serul din lotul ABV 2856, oprit de la utilizare în Italia, apoi şi în România.

Șeful DSP Gorj, Narcis Stoian, spunea luna trecută că nu a fost stabilită însă nicio legătură de cauzalitate între deces și vaccinarea bărbatului.

 "În total, în Gorj au fost vaccinați din acest lot 1.083 de oameni și nu au fost raportate niciun fel de reacții adverse. Bărbatul de 47 de ani a făcut infarct miocardic, a fost făcută necropsia. Nu există nicio legătură de cauzalitate între vaccin și deces", a fost declaraţia oficială, dată pe 12 martie.

Săptămâna trecută, coordonatorul campaniei de vaccinare, colonelul Valeriu Gheorghita a avut o videoconferinţă cu șefii DSP în care le-a comunicat acestora ca are concluziile autopsiei, cu ultimele rezultate de laborator, și acestea arată ca nu exista legătura cu vaccinul AstraZeneca.

×
Subiecte în articol: astrazeneca barbat mort
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close