Antena 3 CNN Coronavirus Un pompier din Turnul Măgurele a intrat în convulsii după vaccinarea cu serul de la Pfizer | VIDEO

Un pompier din Turnul Măgurele a intrat în convulsii după vaccinarea cu serul de la Pfizer | VIDEO

Un pompier din Turnul Măgurele a ajuns de urgență la spitalul din Alexandria după ce a primit prima doză de vaccin de la Pfizer. La câteva ore după ce a fost vaccinat bărbatul de 30 de ani a avut convulsii, iar soția sa a sunat la 112 să ceară ajutor. Pompierul este internat în spital și la această oră.

Un pompier din Turnul Măgurele a intrat în convulsii după vaccinarea cu serul de la Pfizer | VIDEO
Sursa foto: Hepta
de Cristi Popovici    |    17 Mar 2021   •   18:26

Incidentul a avut loc miercuri dimineață la câteva ore după vaccinarea cu Pfizer, la un centru din Teleorman. Pompierul a ajuns acasă și după trei ore a început să se simtă rău. Soția sa a fost nevoită să cheme ambulanța, în momentul în care acesta a acuzat stări de leșin şi convulsii.

Medicii de pe ambulanță i-au acordat primul ajutor şi l-au transferat la spitalul din Alexandria, unde este internat și la acest moment și ținut sub observație.

Starea bărbatului este bună 

Starea sa este bună în acest moment, iar medicii spun că nu se poate stabili o legătură directă între vaccin și ceea ce sa întâmplat după. Bărbatul nu era cunoscut cu comorbidități însă sunt așteptate analizele pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

Cei de la centrul din Teleorman, acolo unde s-a vaccinat tânărul de 30 de ani, spun că nu au avut probleme până acum. Reacțiile adverse prezentate de pacienții care au venit, și vin zilnic sute de oameni, au fost minore cu dureri locale la nivelul umărului sau stări febrile ușoare.

Este primul caz mai grav, după o vaccinare la acest centru din Teleorman  

În două-trei zile medicul curant, cel care se ocupă de starea pacientului, va nota în fișele oficiale dacă după reacțiile adverse există o legătură între vaccin și ceea ce s-a întâmplat. 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close