Antena 3 CNN Coronavirus Un asistent a furat 2.000 de măști și dezinfectant din magazia spitalului Floreasca din București

Un asistent a furat 2.000 de măști și dezinfectant din magazia spitalului Floreasca din București

Un asistent de la Spitalul Floreasca a fost reținut de polițiști, fiind suspectat că ar fi furat mii de măști de protecție și recipiente de dezinfectant de la locul de muncă.

Un asistent a furat 2.000 de măști și dezinfectant din magazia spitalului Floreasca din București
Sursa foto: Pixabay
03 Apr 2020   •   21:15

Hoțul s-a întors la locul de muncă, în afara orelor de program, și ar fi pătruns în magazia unității sanitare, de unde ar fi furat 2.000 de măști de protecție și recipiente de dezinfectant. Bărbatul a vândut obiectele furate.

Bărbatul a fost prins în județul Teleorman și a fost dus la audieri.

Ulterior, au fost puse în executare două mandate de percheziție, unul la locuința acestuia și unul la locul lui de muncă.

"Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că in data de 29 03 2020, in afara orelor de program s-ar fi prezentat la locul de muncă, unde ar fi pătruns in depozitul și ulterior in magazia unității sanitare unde are locul de muncă, și de unde ar fi sustras 2.000 de măști și recipiente de dezinfectant, pe care ulterior le-a vândut unor persoane fizice. Au fost identificate și restituite de către suspect un număr de 550 măști de protecție", au transmis autoritățile.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de Secția 1 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

×
Subiecte în articol: Teleorman
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close